ENGLISH 99202006 accese din 01.01.2002      
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DSCLEX PORTAL

E-MAIL
 PRESA
 ZIARE
 ULTIMELE STIRI
 HOP si EU !
 HOP si VOI !
 SCRIETI AICI !

Din 2001-05-30
Titlul : Contra reactiunea
Vorbe de claca de Dicu-Sava CristianImi pare bine ca aceasta rubrica este citita ! Bine inteles, mi-am asumat de la inceput si riscul de a fi citita si de persoane cu pareri contrare. Ceea ce ma amuza foarte tare este faptul ca sunt considerat o persoana tanara si lipsita de experienta. Drept urmare primesc diverse epistole in care, ori sunt luat la per tu, ori mi se dau diverse sfaturi de viata.
Mai deunazi am primit insa ceva cu totul si cu totul diferit. Ca sa nu existe dubii am pus acele randuri la capitolul "scrieti si voi".
Cineva s-a ofuscat ca dau in comunisti si mi-a facut morala. Ba mai mult, mizand probabil pe faptul ca sunt un pusti de 20-25 de ani, m-a trimis sa mai citesc nitel despre ce inseamna social/comunismul. Sa bag la cap si sa nu mai spun prostii. Ba mi-a mai si spus de la obraz ca in capul meu e o varza totala.
Din pacate (si pentru mine si pentru dumneavoastra stimate domn ) stiu foarte bine ce vorbesc, adica ce inseamna comunismul, si cel teoretic si cel practic.
Din nefericire pentru dumneavoastra stimate domnule "narcis" - ar fi interesant de analizat legatura dumneavoastra cu celebrul personaj mitologic - nu exista nici un exemplu de societate comunista care sa nu fi degenerat in cea mai crunta forma de despotism absolut. Asa cum bine stiti, oameni mult mai inteligenti decat noi au sezizat de nenumarate ori atat existenta unor profunde similaritati intre comunism si fascism, cat si rezultatele acestor sisteme in ceea ce priveste viata celor care le-au indurat. Apropo, banuiesc ca stiti....Hitler a fost mic copil pe langa Stalin, daca luam in considerare numarul de morti din lagarele de concentrare hitleriste fata de cele sovietice.
Exista exploatare in societatea capitalista ? Bineinteles! Dar nu te obliga nimeni sa stai sa fii exploatat. Nu vrei sa lucrezi, te priveste; vrei sa mori de foame, te priveste.
Pe vremea lui Ceasca primeam 3.500 de lei pe luna si semnam, raspundeam sau produceam lucrari in valoare de circa 50.000.000 lei pe luna. Iar cand veneam noaptea de la serviciu - dupa ce lucrasem la ultimul "vis al unui cofetar nebun" - a se citi Artera Victoria Socialismului - ma oprea militia si inainte de buletin ma intreba de legitimatia de serviciu. Pentru ca toata lumea TREBUIA sa lucreze. Adica toata lumea TREBUIA exploatata. Era o CRIMA sa fi "liber profesionist".
Daca dumneata domnule NARCIS ai trait in acele vremuri si ai uitat, nu inseamna nimic altceva decat ca in profund spirit comunist incerci sa rescrii istoria.
Deci de la capat: Principiul "dezbina si stapaneste" il mostenim de la ...romani, macar in ceea ce priveste dictonul: "divide et impera". Este o practica "comuna", care s-a nascut o data cu umanitatea. Nu este frumos dar este real, iar eu cel putin, traiesc intr-o lume a realitatilor imediate si nu in "falangsterul de la scaieni", care a fost tot atat de idealist si de falimentar ca tot ce a insemnat comunism in aceasta lume.
Sa spunem ca in 30 de tari se aplica comunismul si in toate 30 se dovedeste ca a dus la faliment. Asta inseamna ca in 30 de tari putreziciunea a iesit la suprafata si hienele s-au instalat la conducere. Pentru ca nu este vorba numai de 30 de dictatori bolnavi mintal, deformati psihic, etc., etc......ci de sute de mii de persoane, in fiecare tara, care au pus umarul, au ajutat, au prigonit, sau omorat pentru a mentine o anumita structura - gasca - la putere. Adunand toti acesti comunisti "convinsi" o sa ajungem la cifre de milioane !!!
Cum va inchipuiti dumneavoastra ca o sa stea baietii acestia, cumintei, la locul lor si o sa lase pe altii sa arate ce pot. NICIODATA ! Cat vor trai vor avea un singur scop: instaurarea comunismului mondial. Prin orice mijloc. Ce mai conteaza cativa pe langa cei care au murit in GULAG-uri sau la CANAL. Nu numai ca stiu ce inseamna comunismul dar chiar am participat activ, am fost membru de partid, propagandist, am tinut lectii de invatamant politic si ..... am scapat ca prin urechile acului.
Adica am realizat enormitatea, si am multumit lui Dumnezeu ca rusii si americanii au vrut revolutie in Romania.
Chestia cu paralela intre Comunism si Biblie este cea mai mare GOGORITA pusa pe tapet de cei care doresc reintoarcerea la un sumbru trecut. Tin sa iti reamintesc draga domnule, ca ISUS nu i-a "omorat" pe negustori, cum au facut comunistii, ci i-a alungat din Templu. Diferenta este colosala. Este diferenta dintre HOLOCAUST si starea normala a lucrurilor. A spune ca Raiul este o "societate comunista perfecta si pura" dovedeste doua lucruri:
Ca, in primul rand, in lipsa de alte argumente ati ajuns sa preluati din ceea ce v-a facut oroare altadata, din Cartile sfinte, doar, doar veti mai convinge pe cineva.
Si, in al doilea rand, ca stiti bine un alt dicton, acela cu "scopul scuza mijloacele".
Cred ca parintii crestinismului se intorc in morminte la auzul vorbelor acelea despre egalitatea intre Rai si Comunism. Dumnezeu e mare si iarta, dar si mare este mania Lui cand "fariseii" se intrec cu vorba si fapta !
Ca nu il iubiti pe Iliescu mai mult ca mine am inteles, dar cum ramane cu "mascariciul national" ? Aici ati evitat sa va pronuntati, probabil cu buna stiinta.
Cat priveste "stricaciunile" cu care ne-a invadat vestul, hai sa fim seriosi ! Prima stricata, pomenita in Biblie, a fost chiar pocaita de mai tarziu : Maria Magdalena ! Deci problema cu persoanele nevolnice a exista intodeauna. Daca esti slab, nevolnic, va vor speria, ca pe dumneavoastra, pacatele Vestului. Un om cu adevarata credinta in Dumnezeu nu va avea teama si v-ar spune: iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac! Asa cum spun si eu relativ la dumneavoastra - ca sa spun lucrurilor pe nume, ca un adevarat crestin ce sunt - .
Comunismul nu a fost si nu va fi niciodata ceva perfect si pur, pentru ca nu sta in puterea oamenilor sa faca ceva perfect. Sta numai in puterea lui Dumnezeu ! Si intre un Capitalism imperfect si un Comunism imperfect va rog frumos sa ma lasati sa imi manifest liberul arbitru si sa aleg Capitalismul. Nu de alta dar macar pentru ca pe primul l-am simtit pe pielea mea timp de 30 de ani. Si am sa va mai spun un "secret". Este demonstrat stiintific si recunoscut de inalte fete bisericesti: Biblia nu este decat o suma de relatari, unele vechi de pe vremea asiro-caldeenilor, deci mult inainte de coborarea Domnului ISUS pe pamant, altele scrise la sute de ani dupa Inaltarea la ceruri.
Si mai este si complect corupta din punct de vedere al traducerii, o data din nestiinta, si a doua oara cu voita intentie. Din nestiinta datorita imperfectiunii omenesti. Cu buna stiinta, pentru ca voit s-a deturnat sensul unor cuvinte. Si cred ca stiti despre ce vorbesc. Construirea unui Rai pamantesc ar nega insasi ideea de Dumnezeire, intrucat ne-ar pune pe noi pe picior de egalitate cu Dumnezeu. Si asa ceva nu este posibil. Ce ar mai face bunul Dumnezeu daca nu ar mai avea pe cine mustra parinteste la Judecata de Apoi ?
Hai sa lasam lucrurile la locul lor: pe Dumnezeu in Ceruri si in Suflet, Biblia in raft, Comunismul la lada de gunoi a istoriei si pe oameni cu pacatele lor pe pamant.
O sa mai avem de tras o "leaca" pana cand si-or da obstescul sfarsit toti cei crescuti sau nascuti in spirit Comunist, pana cand copiii lor vor face suficienta avere, si vor fi complet "corupti" de valorile capitaliste si macar atunci vom stii cum dansam. Pana atunci va doresc viata lunga, sanatate si credinta in Dumnezeu. Personal. ...eu cred ca ultima va cam lipseste, din moment ce va temeti atat de tare de pacate......
PARTENERII NOSTRI
Horoscop Februarie
Horoscop European 2023
Anul Iepurelui de Apa
farmec.ro - Livr?m frumuse?e!

DscLex Promote
Buletinul Legislativ apare din anul 1998. In acest moment el este cotidian, si are 681 de abonati.
Este momentul sa va abonati si dumneavoastra.
Vreau Abonament
Te-ai Jucat Azi ?
Imagini din Satelit
Meteo la Bucuresti
Meteo in Romania

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.