ENGLISH 99201769 accese din 01.01.2002      
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DSCLEX PORTAL

E-MAIL
 PRESA
 ZIARE
 ULTIMELE STIRI
 HOP si EU !
 HOP si VOI !
 SCRIETI AICI !

Din 2007-05-10
Titlul : Baietelul musulman
Vorbe de claca de Dicu-Sava Cristian"Abuzurile sexuale asupra copiilor in Orientul Mijlociu sunt probabil tot atat de extinse ca si in Orientul Indepartat.

Din punct de vedere istoric toate formele instutionalizate de pedofilie, ce erau obisnuite in Orientul Indepartat, sunt extensiv documentate in Orientul Mijlociu incepand cu FGM si MGM (female/male genital mutilation) , casatoria copiilor, concubinajul copiilor, prostitutia in temple atat a fetelor cat si a baietilor, casatorii parinte-copil (la Zoroastii), casatorii frate-sora (la Egipteni) atat in paturile inalte cat si la oamenii de rand, sclavie sexuala, pederastrie rituala, eunuchism, si prostitutia infantila.

La fel ca in India exista zone din Orientul Mijlociu unde obiceuri din vremurile indepartate au fost pastrate intacte, si prin urmare sunt disponibile muilt mai multe detalii despre acest subiect pe langa sursele istorice.

De exemplu in Oaza Siwa, mamele isi dau baietii barbatilor mai varsnici, atat din familie cat si strainilor, pentru a fi utilizati in scopuri sexuale, iar tatii isi imprumuta intre ei in mod regulat baietii, la fel ca in traditia Islamica bacaboz a Asiei Centrale.

Casatoriile pederastre, si prostitutia masculina au fost atat de raspandite in Siwa incat pana foarte de curand toata lumea folosea in mod curent zicala populara: "Se vor ucide unul pe altul pentru un baiet. Niciodata pentru o femeie !"

In mod curent immamul avea la dispozitie un baiet pentru nevoile sexuale, si se spunea ca" inghitirea "samantei" unui Immam este necesara pentru a absorbi puterile sale spirituale. Aceste "combinatii" se materializau uneori prin casatori formale cu baietelul in cauza.

Pentru baietii musulmani sexul incepe in pruncie si continua pe parcursul intregii copilari. Parintii sau rudele masturbeaza copilul ca sa "mareasca dimensiunea si puterea" penisului viitorului barbat. S-a observat ca rudele mai in varsta ale copilului (frati, surori) se "joaca" cu organele genitale ale copilului timp de ore intregi.

O data cu cresterea in varsta, masturbarea mutuala, sexul anal intre copii si in special cu copii mai in varsta ce ii folosesc pe cei mai mici ca jucarii sexuale este urmarea supra-stimularii sexuale inca din pruncie.

Sociologii arabi considera ca folosirea in scopuri sexuale a baietilor de catre rudele de sex mascului atat apropriate cat si mai indepartate este un loc comun deoarece doar simpla privire a unui baiat dragut este considerata: "tulburatoare si foarte tentanta".

Moralistii musulmani gasesc adeseori necesar sa emita avertismente de tipul: Barbatii nu trebuie sa petreaca noapte intr-o casa cu baieti carora nu le-a dat barba" sau "Nu te aseza langa baietii celor bogati: ei au fetele ca cele ale virginelor si sunt mai tentanti decat femeile".

Imediat dupa circumcizie - un ritual traumatic ce este practicat intre 3 si 6 ani si a carui scop este de a-l "curata" si "purifica" de molestarile la care a fost supus pana atunci, baietelul inceteaza sa poarte o camasa lunga ce permite un acces facil la organele sale genitale si incepe sa poarte pantaloni.

Cu toate acestea, deoarece in mod frecvent baietelul, continua sa doarma impreuna cu rudele, si continua sa faca sex cu cei apropriati sau cu colegi de scoala, deoarece merge la baile publice impreuna cu mama si surorile sale, supra-stimularea sexuala continua in perioada de varsta 7-14 ani.

Multe incesturi au loc in baile publice.

Bouhdiba spune : Hammam (baia publica) .... este un loc atat de erotic incat numele a ajuns sa insemne pentru toata lumea actul sexual in sine.

"A merge la Hammam" inseamna pur si simplu a face dragoste !

Orice musulman isi poate revela copilaria prin experienta baii publice ... loc notoriu al homosexualitati atat masculine cat si feminine.

Acolo copilul are tot timpul de pe lume pentru a analiza , examina si compara organele sexuale ceea ce si face ca orice mic musulman sa aibe o fixatie vis-a-vis de mama sa ."
PARTENERII NOSTRI
Horoscop Februarie
Horoscop European 2023
Anul Iepurelui de Apa
farmec.ro - Livr?m frumuse?e!

DscLex Promote
Buletinul Legislativ apare din anul 1998. In acest moment el este cotidian, si are 681 de abonati.
Este momentul sa va abonati si dumneavoastra.
Vreau Abonament
Te-ai Jucat Azi ?
Imagini din Satelit
Meteo la Bucuresti
Meteo in Romania

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.