ENGLISH 99201921 accese din 01.01.2002      
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DSCLEX PORTAL

E-MAIL
 PRESA
 ZIARE
 ULTIMELE STIRI
 HOP si EU !
 HOP si VOI !
 SCRIETI AICI !

Din 2003-05-03
Titlul : Nu ne ajung Ouale domn Ministru !
Vorbe de claca de Dicu-Sava CristianDaca esti Roman si citesti randurile astea nu numai ca nu o sa te mire dar nici macar nu vor fi o noutate pentru tine.

La noi, dintotdeauna, vrajelile Guvernului si ale mass-mediei sunt menite sa creeze o atmosfera placuta si constructiva celor ce sunt in "paine", in functie, in deplinatatea facultatilor intelectuale si politice, calare pe situatie, etc. si nu au nici o legatura cu ce gandim, simtim sau patim NOI, adica palmasii din Romania.

Convinsi de profunzimea gandirii lor politice, de genialitatea politica ce bantuie prin Carpatii Mioritici si care i-a mantuit si pe ei, pe onor parintele natiunii, eternul nostru ION si pe finul sau in ale PSD-ului, am votat cu America, am dat peste nas Europei, si ne-am aratat muschii unor araboi deja morti de foame si de prostie.

Clasica si istorica curvasarie a clasei politice romanesti si-a aratat din nou roadele in urma conflictului din Irak. Am jucat la doua capete si .... ca in cunoscutul proverb am alegat dupa doi iepuri si nu am prins nici unul.

Mult mai scolita in ale perversitatilor lumesti, Franta ne-a pus-o din start. Bai Marlane, a cuvantat matroana bordelului frantuzesc, aia de o chema Chirac, ca sa poti juisa in U.E. iti trebuie mai mult decat ouale de la Cornu ! Alea de le tot numeri in parlament ca in Caragiale: doua la primarie (pardon ca acolo sunt ouale lui Basescu) doua la prefectura, doua la .... In U.E. trebuie mai intai sa stai capra daca vrei sa ajungi clapon (cocos scopit pe frantuzeste). Asa ca mai asteptati voi pana in 2007, 2008, 2009, etc., pana invatati sa bateti matanii in fata la aia care impart anafura in U.E.

Teutonii au fost mai relaxati. Nu ne-au scuipat in fata dar o sa ne-o dea in mod sigur. Ordonat, meticulos, precis, la milimetru, la subler, la precizia nemteasca ! Ca de, doar de aia sunt nemti ! Si mai au si un mare defect: Nu uita ! (Marasti, Marasesti, 23 august...)

Alinierea Romaniei la cele "patruzeci si" de state ce au sprijinit interventia din Irak a folosit cat frectia la piciorul de lemn. Am mai si trimis vreo 250 de pifani acolo pe cheltuiala noastra sa "decontamineze" dupa armele chimice si nucleare ale lui Saddam. Alea pe care o sa le mai caute americanii cateva luni pana o sa se plictiseasca si o sa le puna ei ca sa nu se zica ca au invadat degeaba "saraca" tarisoara araba.

Acu', fie vorba intre noi, le-au dat americanii o lectie de curvasarie politica la toate hoastele europene de au ramas babele si cu protezele in pahare si cu budrigaii in vine! Luati dumneavoastra harta Eur-Asiei si marcati unde aveau americanii baze inainte si unde le au acuma. Si observati ce curat au inconjurat pe marele nostru prieten de la rasarit din toate partile. Si cum si-au infipt cizma si in mijlocul "Arabiei". Baze in "Arabia" ca sa starpeasca terorismul, in Romania, Bulgaria si Polonia ca s-au suparat pe "pozitia nefireasca" a francezilor si germanilor.

Si culmea, generalii americani se mai lauda si ca o sa faca economii. Soldatii lor o sa se antreneze mai bine in Romania ca nu avem o legislatie stricta in privinta deseurilor. Adica la noi se pot antrena cu munitie din uraniu neradioactiv dar foarte toxic iar curvele de la Hunedoara lucreaza pe datorie sau cu plata la leafa !
Cum zicea ? Pe un picior de plai, pe-o gura de rai ...
Raiu' pe pamant romanesc, dar pentru americani nu pentru dumneavoastra.

Si pentru ca pe coliva trebuie sa existe si o bomboana, ne-au pus-o polonezii.
Dar nu numai noua. La toti!
Au trimis la bascalie 100 de soldati combatanti, ca aia le lipsea americanilor. Polaci in linia intai!
Si au cumparat cateva zeci de avioane de lupta de la americani. Nu de la francezi, nu de la U.E.
Mai tineti minte cand ne rugau americanii sa faca la Brasov elicoptere de lupta ? Ultima varianta de ....
Numarati cate sunt acum in dotarea armatei romane! Tot atatea cat la anul si la multi ani. Adica nici unul.

Si au zis americanii: Impartim Irakul in 4! Ca sa il Ajutam, sa il Modernizam, Democratizam, sa facem Oameni din irakieni. Ca erau ... maimute ? Si o bucata din patru ... o dam la ....POLONEZI !

Acu' nu mai am decat o vorba. Aia cu curva proasta! Si batuta, si f.. si cu banii luati! Cam asa am ramas noi dupa toata treaba asta cu Irakul.

Pardon. Am uitat.
Am ramas cu o noua specie de bondari care Fecundeaza tot timpul. Ziaristi!
Si cu numaratul Oualelor in parlament. Din pacate prea putine si prea mici pentru un "razboi atat de mare". Asa ca: Nu ne ajung Ouale domn Ministru !
PARTENERII NOSTRI
Horoscop Februarie
Horoscop European 2023
Anul Iepurelui de Apa
farmec.ro - Livr?m frumuse?e!

DscLex Promote
Buletinul Legislativ apare din anul 1998. In acest moment el este cotidian, si are 681 de abonati.
Este momentul sa va abonati si dumneavoastra.
Vreau Abonament
Te-ai Jucat Azi ?
Imagini din Satelit
Meteo la Bucuresti
Meteo in Romania

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.