MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI
P A R T E A I
Anul 182 (XXVI) - Nr. 451 LEGI, DECRETE, HOTĂRÂRI ŞI ALTE ACTE Vineri, 20 iunie 2014
SUMAR
DECIZII ALE CURŢII CONSTITUŢIONALE
Decizia nr. 272 din 7 mai 2014 referitoare la contestaţia având ca obiect constituţionalitatea Uniunii Democrate Maghiare din România
Decizia nr. 291 din 22 mai 2014 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 1 alin. (1) şi (2), art. 2 alin. (1) şi art. 6 din Legea nr. 63/2011 privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ
ACTE ALE ORGANELOR DE SPECIALITATE ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE CENTRALE
M.36/782/533. - Ordin al ministrului apărării naţionale, al ministrului delegat pentru buget şi al ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2014 al Societăţii Comerciale RO - ARMYCATERING - S.A., filială a Companiei Naţionale “Romtehnica” - S.A.
45. - Ordin al directorului general al Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat privind actualizarea Catalogului naţional cu pachete, produse şi profile de protecţie INFOSEC, versiunea mai 2014
785. - Ordin al viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, pentru aprobarea Programului naţional multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2014
811. - Ordin al ministrului delegat pentru buget pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind execuţia bugetelor de venituri şi cheltuieli ale instituţiilor publice autonome, instituţiilor publice finanţate integral sau parţial din venituri proprii şi activităţilor finanţate integral din venituri proprii, inclusiv a bugetelor creditelor interne, bugetelor creditelor externe, bugetelor fondurilor externe nerambursabile, bugetelor fondului de risc şi bugetelor privind activitatea de privatizare, gestionate de instituţiile publice, indiferent de modalitatea de organizare şi finanţare a acestora, aprobate prin Ordinul ministrului delegat pentru buget nr. 720/2014
DECIZII ALE CURŢII CONSTITUŢIONALE
CURTEA CONSTITUŢIONALĂ
din 7 mal 2014
referitoare la contestaţia având ca obiect constituţionalitatea Uniunii Democrate Maghiare din România
Augustin Zegrean - preşedinte
Valer Dorneanu - judecător
Toni Greblă - judecător
Petre Lăzăroiu - judecător
Mircea Ştefan Minea - judecător
Daniel Marius Morar - judecător
Mona-Maria Pivniceru - judecător
Puskás Valentin Zoltán - judecător
Tudorel Toader - judecător
Valentina Bărbăţeanu - magistrat-asistent
Cu participarea reprezentantului Ministerului Public, procuror Liviu-Daniel Arcer.
1. Pe rol se află soluţionarea contestaţiei referitoare la “constituţionalitatea funcţionării ca partid politic a Uniunii Democrate Maghiare din România” formulate de Emilia Lazăr şi care constituie obiectul Dosarului nr. 308K/2014 al Curţii Constituţionale.
2. La apelul nominal răspunde, personal, autoarea contestaţiei.
3. Se constată lipsa celeilalte părţi.
4. Procedura de citare este legal îndeplinită.
5. Magistratul-asistent învederează Curţii că Uniunea Democrată Maghiară din România a transmis la dosar un memoriu în apărare, prin care solicită respingerea contestaţiei, În principal, ca inadmisibilă, şi, în subsidiar, ca neîntemeiată.
6. Cauza fiind în stare de judecată, preşedintele Curţii acordă cuvântul autoarei contestaţiei. Aceasta arată că a formulat contestaţia pentru a se lămuri dacă Uniunea Democrată Maghiară din România este un partid cu drept de a participa la viaţa politică a ţării, de a propune candidaturi pentru alegerile parlamentare şi locale, deşi a fost înregistrată ca uniune culturală. Precizează că în România au fost constituite numeroase uniuni culturale ale minorităţilor naţionale, dar niciuna nu beneficiază de aceleaşi drepturi ca Uniunea Democrată Maghiară din România, neavând atâţia reprezentanţi în Parlamentul României sau în autorităţile locale. Mai mult decât atât, încă din anii 90 s-au înfiinţat şi partide ale etnicilor maghiari. Menţionează, totodată, că Uniunea Democrată Maghiară din România primeşte subvenţii din bugetul statului atât ca uniune culturală, cât şi ca partid politic.
7. Reprezentantul Ministerului Public pune concluzii de respingere, ca inadmisibilă, a contestaţiei, apreciind că aceasta nu este suficient precizată nici sub aspectul finalităţii judiciare urmărite de autoare, nici sub aspectul motivelor invocate. Apreciază că, în cazul în care s-ar considera că aceasta formulează veritabile critici referitoare la activitatea Uniunii Democrate Maghiare din România, niciunul dintre motivele invocate de aceasta nu se încadrează în cazurile prevăzute de lege, care ar deschide posibilitatea formulării unei contestaţii privind constituţionalitatea unui partid politic şi, prin asimilare legală, a unei organizaţii aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri. Evidenţiază dispoziţiile legale care reglementează şi detaliază participarea organizaţiilor minorităţilor naţionale în procesul electoral, conchizând că acestea pot participa la alegeri, în modalităţile prevăzute de lege, şi că beneficiază de aceleaşi drepturi ca şi partidele politice, alianţele politice sau electorale. În opinia sa, aspectele invocate prin contestaţie nu reprezintă veritabile critici de neconstituţionalitate aduse activităţii desfăşurate de Uniunea Democrată Maghiară din România, ci sunt critici aduse actelor normative prin care s-au transpus în plan infraconstituţional prevederile art. 62 alin. (2) din Legea fundamentală. Totodată, arată că, în ceea ce priveşte contestarea constituţionalităţii unui partid politic, legitimarea procesuală activă este stabilită expres prin art. 39 alin. (2) din Legea nr. 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, fiind acordată preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului şi Guvernului.
CURTEA,
având în vedere actele şi lucrările dosarului, constată următoarele:
8. La data de 8 aprilie 2014 a fost înregistrată la Curtea Constituţională contestaţia formulată de Emilia Lazăr referitoare la constituţionalitatea funcţionării ca partid politic a Uniunii Democrate Maghiare din România.
9. În motivarea contestaţiei, autoarea acesteia arată, în esenţă, că Uniunea Democrată Maghiară din România este înregistrată ca “uniune culturală”, or, potrivit legii, asociaţiile şi fundaţiile sunt considerate persoane juridice de drept privat şi ele nu au drepturile politice ale partidelor, astfel că nu pot fi subvenţionate de la bugetul de stat pentru activităţi politice în campanii electorale. Totuşi, Uniunea Democrată Maghiară din România se declară partid politic sau formaţiune politică, fiind implicată în viaţa politică a ţării prin diverse modalităţi. Astfel, participă la guvernare, este considerată partid parlamentar, având activitate legislativă, propune candidaţi pentru consiliile locale şi judeţene, precum şi pentru primari, are reprezentanţi în birourile electorale, beneficiază de timpi de antenă la radio şi la televiziune în mod gratuit, fiind finanţată atât ca uniune culturală, cât şi ca partid politic parlamentar, din bugetul de stat. Totodată, autoarea contestaţiei pune la îndoială constituţionalitatea participării Uniunii Democrate Maghiare din România la alegeri cu candidaţi proprii, în condiţiile în care există partide politice ale etnicilor maghiari înregistrate în Registrul partidelor politice.
10. În conformitate cu prevederile art. 40 alin. (1) din Legea nr. 47/1992, contestaţia formulată a fost comunicată Uniunii Democrate a Maghiarilor din România în vederea depunerii unui memoriu în apărare, însoţit de dovezile corespunzătoare.
11. La data de 29 aprilie 2014, aceasta a transmis Curţii Constituţionale un memoriu, prin care a solicitat respingerea contestaţiei ca inadmisibilă, fiind formulată de o persoană care nu se încadrează în categoria celor cărora legea le recunoaşte calitatea de titular al dreptului de a sesiza Curtea Constituţională cu o astfel de cerere. În subsidiar, a solicitat respingerea contestaţiei, ca neîntemeiată. Sub acest aspect, a precizat că Uniunea Democrată Maghiară din România nu este o persoană juridică cu statut special, fiind înregistrată ca o organizaţie a unei minorităţi naţionale şi este supusă prevederilor art. 55 din Legea partidelor politice nr. 14/2003, care exceptează organizaţiile minorităţilor naţionale - printre altele - de la obligaţia de a se înregistra la tribunal ca partid politic. Arată că dreptul acestor organizaţii de a participa la alegeri rezultă din interpretarea art. 62 alin. (2) din Constituţie, precum şi din diverse prevederi de lege care recunosc expres organizaţiilor minorităţilor naţionale dreptul de a participa la viaţa politică a ţării fără a fi necesară constituirea ca partid politic. Precizează, totodată, că Uniunea Democrată Maghiară din România urmăreşte scopurile statutare În perfectă conformitate cu statutul acesteia de organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţii maghiare, în condiţiile stabilite prin prevederile Constituţiei, în mod licit şi în conformitate cu ordinea publică.
CURTEA,
examinând contestaţia formulată, raportul întocmit de judecătorul-raportor, memoriul în apărare depus, susţinerile orale ale autoarei contestaţiei, concluziile procurorului, prevederile Constituţiei şi ale Legii nr. 47/1992, reţine următoarele:
12. Potrivit art. 146 lit. k) din Constituţie, Curtea Constituţională hotărăşte asupra contestaţiilor care au ca obiect constituţionalitatea unui partid politic. Un conţinut normativ similar îl are şi art. 39 din Legea nr. 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale.
13. În acest scop, Curtea verifică îndeplinirea condiţiilor de fond privind activitatea partidului politic, cuprinse în art. 40 alin. (2) din Legea fundamentală, care prevede că sunt neconstituţionale partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României. Totodată, în exercitarea acestui tip de control, Curtea se raportează la dispoziţiile art. 30 alin. (7) din Legea fundamentală, care interzic defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri. De asemenea, are în vedere şi art. 3 din Legea partidelor politice nr. 14/2003, care stabileşte că pot funcţiona ca partide politice numai asociaţiile cu caracter politic, constituite potrivit legii, care militează pentru respectarea suveranităţii naţionale, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale, a ordinii de drept şi a principiilor democraţiei constituţionale. Acelaşi articol precizează că sunt interzise partidele politice care, prin statutul, programele, propaganda de idei ori prin alte activităţi pe care le organizează, încalcă prevederile art. 30 alin. (7) şi ale art. 40 alin. (2) sau (4) din Constituţie.
14. În vederea soluţionării prezentei contestaţii, Curtea urmează să analizeze, mai întâi, admisibilitatea acesteia.
15. Condiţiile pe care contestaţiile referitoare la constituţionalitatea unui partid politic trebuie să le îndeplinească vizează, pe de o parte, calitatea autorului sesizării şi, pe de altă parte, obiectul acesteia.
16. Sub primul aspect, Curtea reţine că subiectele de drept care pot sesiza Curtea pentru exercitarea acestei atribuţii sunt expres şi limitativ enumerate în art. 39 alin. (2) din Legea nr. 47/1992, legea conferindu-le acest drept doar preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, pe baza unei hotărâri adoptate de Cameră cu votul majorităţii membrilor săi, şi Guvernului. În lumina acestor dispoziţii de lege, contestaţia apare ca inadmisibilă, fiind formulată de o persoană căreia legea nu îi recunoaşte posibilitatea de a învesti Curtea Constituţională cu soluţionarea unei contestaţii referitoare la constituţionalitatea unui partid politic.
17. În plus, Curtea observă că există un impediment cu privire la examinarea pe fond a contestaţiei din perspectiva obiectului contestaţiei formulate. În acest sens, Curtea reţine că, potrivit art. 146 lit. k) din Constituţie, are competenţa de a hotărî asupra contestaţiilor care au ca obiect constituţionalitatea unui partid politic. Or, astfel cum rezultă din evidenţele electronice ale Ministerului Justiţiei, Uniunea Democrată Maghiară din România nu figurează în Registrul partidelor politice ţinut de Tribunalul Bucureşti, ci în Registrul naţional al organizaţiilor nonguvernamentale constituite potrivit prevederilor Legii nr. 21/1924 pentru persoanele juridice (asociaţii şi fundaţii) sau, după caz, ale Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii.
18. Curtea observă că, potrivit art. 9 alin. (6) din Legea nr. 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, a Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001 şi a Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, legal constituite, prevăzute la art. 9 alin. (1)-(3), le este aplicabil acelaşi regim juridic ca şi partidelor politice în procesul electoral. Organizaţiile la care se referă art. 9 alin. (1)-(3) sunt cele care nu au obţinut în alegeri cel puţin un mandat de deputat sau de senator şi care au dreptul la un mandat de deputat, dacă au obţinut, pe întreaga ţară, un număr de voturi egal cu cel puţin 10% din numărul mediu de voturi valabil exprimate pe ţară pentru alegerea unui deputat, cele reprezentate în Parlament, precum şi cele de utilitate publică şi care prezintă Biroului Electoral Central o listă de membri cuprinzând un număr de cel puţin 15% din numărul total al cetăţenilor care, la ultimul recensământ, s-au declarat ca aparţinând minorităţii respective. Totuşi, asimilarea făcută de lege sub aspectul participării la procesul electoral nu conduce la transformarea Uniunii Democrate Maghiare din România în partid politic, ea păstrându-şi regimul juridic de asociaţie. Or, potrivit art. 56 din Ordonanţa Guvernului nr. 26/2000, o asociaţie se poate dizolva, prin hotărâre judecătorească, la cererea oricărei persoane interesate, instanţa competentă să hotărască dizolvarea fiind judecătoria în circumscripţia căreia asociaţia îşi are sediul.
19. Prin urmare, de vreme ce Uniunea Democrată Maghiară din România nu se încadrează legal ca partid politic, în sensul Legii partidelor politice nr. 14/2003, Curtea Constituţională nu este competentă să verifice constituţionalitatea acesteia, contestaţia formulată fiind, şi din această perspectivă, inadmisibilă.
20. De altfel, Curtea observă că, în esenţă, autoarea contestaţiei critică faptul că, potrivit cadrului legal în prezent în vigoare, Uniunea Democrată Maghiară din România are posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea într-o manieră similară partidelor politice. Această modalitatea de formulare poate conduce, însă, şi la ideea că intenţia autoarei contestaţiei a fost aceea de a supune controlului de constituţionalitate prevederile legale care instituie şi recunosc organizaţiilor minorităţilor naţionale dreptul de a funcţiona după reguli similare celor care guvernează activitatea partidelor politice. Or, Curtea Constituţională nu poate proceda la verificarea constituţionalităţii unor prevederi din legi sau ordonanţe decât în condiţiile sesizării sale potrivit art. 146 lit. d) din Legea fundamentală, situaţie inaplicabilă cazului de fată.
21. Pentru considerentele expuse mai sus, în temeiul art. 146 lit. k) şi al art. 147 alin. (4) din Constituţie, precum şi al art. 1-3, al art. 11 alin. (1) lit. A.f) şi al art. 39-41 din Legea nr. 47/1992,
CURTEA CONSTITUŢIONALĂ
În numele legii
DECIDE:
Respinge, ca inadmisibilă, contestaţia formulată de Emilia Lazăr referitoare la constituţionalitatea funcţionării ca partid politic a Uniunii Democrate Maghiare din România.
Definitivă şi general obligatorie.
Decizia se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Pronunţată în şedinţa din data de 7 mai 2014.
PREŞEDINTELE CURŢII CONSTITUŢIONALE
AUGUSTIN ZEGREAN
Magistrat-asistent,
Valentina Bărbăţeanu
CURTEA CONSTITUŢIONALĂ
din 22 mai 2014
referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 1 alin. (1) şi (2), art. 2 alin. (1) şi art. 6 din Legea nr. 63/2011 privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ
Augustin Zegrean - preşedinte
Valer Dorneanu - judecător
Toni Greblă - judecător
Petre Lăzăroiu - judecător
Mircea Ştefan Minea - judecător
Daniel Marius Morar - judecător
Mona-Maria Pivniceru - judecător
Puskás Valentin Zoltán - judecător
Tudorel Toader - judecător
Oana Cristina Puică - magistrat-asistent
Cu participarea reprezentantului Ministerului Public, procuror Antonia Constantin.
1. Pe rol se află soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 1 alin. (1) şi (2), art. 2 alin. (1) şi art. 6 din Legea nr. 63/2011 privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ, excepţie ridicată de Ion Goşea în Dosarul nr. 2.079/63/2012* al Curţii de Apel Craiova - Secţia I civilă şi care formează obiectul Dosarului Curţii Constituţionale nr. 891 D/2013.
2. La apelul nominal lipsesc părţile, faţă de care procedura de citare este legal îndeplinită.
3. Magistratul-asistent referă asupra cauzei şi arată că autorul excepţiei a depus la dosar note scrise prin care solicită admiterea excepţiei de neconstituţionalitate.
4. Cauza fiind în stare de judecată, preşedintele Curţii acordă cuvântul reprezentantului Ministerului Public, care pune concluzii de respingere, ca neîntemeiată, a excepţiei de neconstituţionalitate, invocând, în acest sens, jurisprudenţa în materie a Curţii Constituţionale, şi anume deciziile nr. 158/2012 şi nr. 692/2012.
CURTEA,
având în vedere actele şi lucrările dosarului, reţine următoarele:
5. Prin încheierea din 5 decembrie 2013, pronunţată în Dosarul nr. 2.079/63/2012*, Curtea de Apel Craiova - Secţia I civilă a sesizat Curtea Constituţională cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 1 alin. (1) şi (2), art. 2 alin. (1) şi art. 6 din Legea nr. 63/2011 privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ. Excepţia a fost ridicată de Ion Goşea cu ocazia soluţionării unei acţiuni civile având ca obiect obligarea pârâtei la reîncadrarea salarială din luna ianuarie 2012 şi plata salariului şi a sporurilor prevăzute în grila Legii nr. 221/2008 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 15/2008 privind creşterile salariale ce se vor acorda în anul 2008 personalului din învăţământ.
6. În motivarea excepţiei de neconstituţionalitate autorul acesteia susţine că dispoziţiile art. 1 alin. (1) şi (2), art. 2 alin. (1) şi art. 6 din Legea nr. 63/2011 încalcă prevederile constituţionale ale art. 1 alin. (5) privind obligativitatea respectării Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor şi ale art. 147 alin. (4) referitor la caracterul general obligatoriu al deciziilor Curţii Constituţionale de la data publicării în Monitorul Oficia] al României. Astfel, arată că prin Legea nr. 63/2011 salariile de încadrare a cadrelor didactice au fost micşorate prin scoaterea sporurilor din salariul de bază, cuantumul brut al salariilor rămânând la acelaşi nivel cu cel avut în baza Legii nr. 285/2010 privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice. Potrivit Deciziei Curţii Constituţionale nr. 877/2011, reîncadrarea salarială a cadrelor didactice începând cu data de 1 ianuarie 2010 trebuia făcută cu salariile prevăzute de Legea nr. 221/2008, coroborată cu Legea-cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice. De asemenea, în baza Deciziei Curţii Constituţionale nr. 872/2010, trebuia ca salariile cadrelor didactice să revină, începând cu 1 ianuarie 2011, la cuantumul avut în luna iunie 2010, adică la nivelul prevăzut de Legea nr. 221/2008 coroborată cu Legea-cadru nr. 330/2009. Or, prin efectul Legii nr. 63/2011, salariile au scăzut în loc să revină la cuantumul iniţial.
7. Curtea de Apel Craiova - Secţia I civilă apreciază că excepţia de neconstituţionalitate este nefondată. Consideră că autorul excepţiei critică, în realitate, interpretarea legii de către instanţă.
8. Potrivit art. 30 alin. (1) din Legea nr. 47/1992, încheierea de sesizare a fost comunicată preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, Guvernului şi Avocatului Poporului, pentru a-şi exprima punctele de vedere asupra excepţiei de neconstituţionalitate.
9. Avocatul Poporului consideră că dispoziţiile art. 1 alin. (1) şi (2), art. 2 alin. (1) şi ale art. 6 din Legea nr. 63/2011 sunt constituţionale. Arată că autorul excepţiei solicită interpretarea legii, aspect ce excedează competenţei Curţii Constituţionale.
10. Preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului şi Guvernul nu au comunicat punctele lor de vedere asupra excepţiei de neconstituţionalitate.
CURTEA,
examinând încheierea de sesizare, punctul de vedere al Avocatului Poporului, raportul întocmit de judecătorul-raportor, notele scrise depuse la dosar, concluziile procurorului, dispoziţiile de lege criticate, raportate la prevederile Constituţiei, precum şi Legea nr. 47/1992, reţine următoarele:
11. Curtea Constituţională a fost legal sesizată şi este competentă, potrivit dispoziţiilor art. 146 lit. d) din Constituţie, precum şi ale art. 1 alin. (2), ale art. 2, 3, 10 şi 29 din Legea nr. 47/1992, să soluţioneze excepţia de neconstituţionalitate.
12. Obiectul excepţiei de neconstituţionalitate îl constituie dispoziţiile art. 1 alin. (1) şi (2), art. 2 alin. (1) şi art. 6 din Legea nr. 63/2011 privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 323 din 10 mai 2011. Textele de lege criticate au următorul cuprins:
- Art. 1 alin. (1) şi (2): “(1) începând cu data intrării în vigoare a prezentei legi şi până la 31 decembrie 2011, personalul didactic şi didactic auxiliar din învăţământ beneficiază de drepturile de natură salariată stabilite în conformitate cu anexele la prezenta lege,
(2) Cuantumul brut al salariilor de încadrare pentru personalul didactic şi didactic auxiliar din învăţământ este cel prevăzut în anexele nr. 1, 2, 3a şi 3b, după caz.”;
- Art. 2 alin. (1): “Încadrarea personalului prevăzut la art. 1 se face potrivit prevederilor prezentei legi.”;
- Art. 6: “Orice alte dispoziţii contrare cu privire la stabilirea salariilor şi a celorlalte drepturi de natură salariată, în anul 2011, pentru personalul prevăzut la art. 1 alin. (1), se abrogă”.
13. În susţinerea neconstituţionalităţii acestor dispoziţii de lege, autorul excepţiei invocă încălcarea prevederilor constituţionale ale art. 1 alin. (5) privind obligativitatea respectării Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor şi ale art. 147 alin. (4) referitor la caracterul general obligatoriu al deciziilor Curţii Constituţionale de la data publicării în Monitorul Oficial al României.
14. Examinând excepţia de neconstituţionalitate, Curtea constată că dispoziţiile Legii nr. 63/2011 au mai făcut obiect al controlului de constituţionalitate, exercitat din perspectiva unor critici similare cu cele invocate în prezenta cauză. Astfel, prin Decizia nr. 31 din 5 februarie 2013, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 266 din 13 mai 2013, Curtea a respins ca neîntemeiată excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor Legii nr. 63/2011, reţinând că legea supusă controlului de constituţionalitate stabileşte drepturile salariale ale cadrelor didactice de la data intrării sale în vigoare, aşadar pentru viitor, fără a afecta în nici un mod drepturile salariale dobândite pentru perioada anterioară intrării sale în vigoare. În ceea ce priveşte salariul care urmează a fi plătit în viitor, Curtea a constatat că este dreptul autorităţii legiuitoare de a elabora măsuri de politică legislativă în domeniul salarizării în concordanţă cu condiţiile economice şi sociale existente la un moment dat. În această privinţă, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a reţinut că statul este cel în măsură să stabilească valoarea sumelor care urmează a fi plătite angajaţilor săi din bugetul de stat. Statul poate dispune introducerea, suspendarea sau încetarea plăţii unor astfel de sume prin modificări legislative corespunzătoare (a se vedea, de exemplu, Hotărârea din 8 noiembrie 2005, pronunţată în Cauza Kechko împotriva Ucrainei, paragraful 23). De altfel, printr-o jurisprudenţă constantă, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a statuat că statele se bucură de o largă marjă de apreciere pentru a determina oportunitatea şi intensitatea politicilor lor în acest domeniu (spre exemplu, Hotărârea din 8 decembrie 2009, pronunţată în Cauza Wieczorek împotriva Poloniei, paragraful 59, şi Hotărârea din 2 februarie 2010, pronunţată în Cauza Aizpurua Ortiz împotriva Spaniei, paragraful 57). Totodată, examinând legea criticată prin prisma exigenţelor referitoare la previzibilitatea normelor juridice şi protecţia aşteptărilor legitime ale cetăţenilor, Curtea a constatat că acestea nu sunt încălcate câtă vreme Legea nr. 63/2011 a fost adoptată pentru a realiza unificarea salarizării unei categorii profesionale, respectiv pentru reglementarea unitară a domeniului vizat. În plus, Curtea a reţinut că drepturile câştigate nu sunt cu nimic afectate prin reglementarea dedusă controlului de constituţionalitate.
15. Cu acelaşi prilej, Curtea a constatat că, în materia salarizării personalului didactic şi didactic auxiliar, a existat o situaţie juridică specifică, determinată de succesiunea a numeroase acte normative cu acest obiect de reglementare şi de practica judiciară neunitară, care a condus la un sistem de salarizare neunitar. În acest context specific salarizării personalului didactic şi didactic auxiliar, reglementarea criticată dă expresie unei măsuri de politică bugetară, determinată de impactul financiar major asupra cheltuielilor de personal aprobate pentru anul 2011, având în vedere consecinţele modificărilor legislative şi ale soluţiilor pronunţate de instanţele judecătoreşti, urmărind să elimine inechitatea în stabilirea salariilor din sistemul naţional de învăţământ.
16. În acelaşi sens sunt şi Decizia nr. 575 din 4 mai 2011, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 368 din 26 mai 2011, Decizia nr. 642 din 14 iunie 2012, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 494 din 18 iulie 2012, şi Decizia nr. 902 din 25 octombrie 2012, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 10 din 7 ianuarie 2013.
17. Întrucât nu au intervenit elemente noi, de natură să determine schimbarea acestei jurisprudenţe, soluţia de respingere a excepţiei de neconstituţionalitate pronunţată de Curte prin deciziile mai sus menţionate, precum şi considerentele care au fundamentat-o îşi păstrează valabilitatea şi în prezenta cauză.
18. Pentru considerentele expuse, în temeiul art. 146 lit. d) şi al art. 147 alin. (4) din Constituţie, precum şi al art. 1-3, al art. 11 alin. (1) lit. A.d) şi al art. 29 din Legea nr. 47/1992,
CURTEA CONSTITUŢIONALĂ
În numele legii
DECIDE:
Respinge, ca neîntemeiată, excepţia de neconstituţionalitate ridicată de Ion Goşea în Dosarul nr. 2.079/63/2012* al Curţii de Apel Craiova - Secţia I civilă şi constată că dispoziţiile art. 1 alin. (1) şi (2), art. 2 alin. (1) şi art. 6 din Legea nr. 63/2011 privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ sunt constituţionale în raport cu criticile formulate.
Definitivă şi general obligatorie.
Decizia se comunică Curţii de Apel Craiova - Secţia I civilă şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Pronunţată în şedinţa din data de 22 mai 2014.
PREŞEDINTELE CURŢII CONSTITUŢIONALE
AUGUSTIN ZEGREAN
Magistrat-asistent,
Oana Cristina Puică
ACTE ALE ORGANELOR DE SPECIALITATE ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE CENTRALE
MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE Nr. M.36 din 31 martie 2014 |
MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECŢIEI SOCIALE Şl PERSOANELOR VÂRSTNICE Nr. 533 din 7 aprilie 2014 |
MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Nr. 782 din 6 iunie 2014 |
privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2014 al Societăţii Comerciale RO- ARMYCATERING - S.A., filială a Companiei Naţionale “Romtehnica” - S.A.
Având în vedere prevederile art. 4 alin. (1) lit. b) din Ordonanţa Guvernului nr. 26/2013 privind întărirea disciplinei financiare la nivelul unor operatori economici la care statul sau unităţile administrativ-teritoriale sunt acţionari unici ori majoritari sau deţin direct ori indirect o participaţie majoritară, cu modificările şi completările ulterioare, aprobată cu completări prin Legea nr. 47/2014,
în temeiul prevederilor art. 33 alin. (1) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale, cu modificările ulterioare, ale art. 15 alin. (31) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 96/2012 privind stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea unor acte normative, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 71/2013, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 18 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 344/2014 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, precum şi pentru modificarea unor acte normative,
ministrul apărării naţionale, ministrul delegat pentru buget şi ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice emit prezentul ordin.
Art. 1. - Se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 al Societăţii Comerciale RO- ARMYCATERING - S.A., filială a Companiei Naţionale “Romtehnica” - S.A., prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
Art. 2. - Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa |
p. Ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice, Georgeta Bratu, secretar de stat |
p. Ministrul delegat pentru buget, Gheorghe Gherghina, secretar de stat |
ANEXA*)
MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
Operatorul economic: RO- ARMYCATERING - SA
Sediul/Adresa: Bd. Timişoara nr. 5C, sectorul 6, municipiul Bucureşti
Cod unic de înregistrare: RO28980435
BUGETUL DE VENITURI ŞI CHELTUIELI PE ANUL 2014
|
|
|
|
|
|
|
|
- mii lei - |
||||
|
INDICATORI |
Nr. |
Realizat/ Preliminat an precedent (2013) |
Propuneri an curent (2014) |
% |
Estimări an 2015 |
Estimări an 2016 |
% |
||||
9=7/5 |
10=8/7 |
|||||||||||
0 |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6=5/4 |
7 |
8 |
9 |
10 |
||
I. |
|
|
VENITURI TOTALE (Rd\l=Rd.2+Rd.5+Rd.6) |
1 |
32.757,20 |
38.74030 |
118,26 |
40.677,32 |
44.745,05 |
105,00 |
110,00 |
|
|
1 |
|
Venituri totale din exploatare, din care: |
2 |
32.714,68 |
38.670,00 |
118,20 |
40.603,50 |
44.663,85 |
105,00 |
110,00 |
|
|
|
a) |
subvenţii, cf. prevederilor legale în vigoare |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
b) |
transferuri, cf. prevederilor legale în vigoare |
4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
|
Venituri financiare |
5 |
42,52 |
70,30 |
165,33 |
73,82 |
81,20 |
105,00 |
110,00 |
||
3 |
|
Venituri extraordinare |
6 |
|
|
|
|
|
|
|
||
II. |
|
|
CHELTUIELI TOTALE (Rd.7=Rd.8+Rd.20+Rd. 21) |
7 |
32.693,85 |
37.936,69 |
116,04 |
39.833,52 |
43.816,88 |
105,00 |
110,00 |
|
|
|
|
Cheltuieli de exploatare, din care: |
8 |
32.668,05 |
37.826,69 |
115,79 |
39.718,02 |
43.689.83 |
105,00 |
110,00 |
|
|
A. |
cheltuieli cu bunuri şi servicii |
9 |
22.864,88 |
26.040,93 |
113,89 |
27.342,98 |
30.077,27 |
105,00 |
110,00 |
||
|
B. |
cheltuieli cu impozite, taxe şi vărsăminte asimilate |
10 |
15,74 |
40,00 |
254,13 |
42,00 |
46,20 |
105,00 |
110,00 |
||
|
C. |
cheltuieli cu personalul, din care: |
11 |
9.683,81 |
11.415,76 |
117,88 |
11.986,55 |
13.185.20 |
105,00 |
110,00 |
||
|
|
C0 |
Cheltuieli de natură salarială(Rd.l3+ Rd.14) |
12 |
7.595,68 |
8.932,00 |
117,59 |
9.378,60 |
10.316,46 |
105,00 |
110,00 |
|
|
|
C1 |
ch. cu salariile |
13 |
6,849,71 |
7.959,60 |
116,20 |
8,357,58 |
9.193,34 |
105,00 |
110,00 |
|
|
|
C2 |
bonusuri |
14 |
745,97 |
972,40 |
130,35 |
1.021,02 |
1.123,12 |
105,00 |
110,00 |
|
|
|
C3 |
alte cheltuieli cu personalul, din care: |
15 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cheltuieli cu plaţi compensatorii aferente disponibilizărilor de personal |
16 |
31 592 |
39200i |
3201 4 |
|
|
|
|
|
|
|
C4 |
Cheltuieli aferente contractului de mandat şi a altor organe de conducere şi control, comisii |
17 |
119,65 |
218,45 |
182,56 |
229,37 |
252,31 |
105,00 |
110,00 |
|
|
|
C5 |
cheltuieli cu asigurările şi de protecţia socială, fondurile speciale şi alte obligaţii legale |
18 |
1.968,48 |
2.265,31 |
115,08 |
2378,58 |
2.616,43 |
105,00 |
110,00 |
|
|
D. |
alte cheltuieli de exploatare |
19 |
103,62 |
330,00 |
318,47 |
346,50 |
381,15 |
105,00 |
110,00 |
||
|
2 |
Cheltuieli financiare |
20 |
25,80 |
110,00 |
426,36 |
115,50 |
127,05 |
105,00 |
110,00 |
||
|
3 |
Cheltuieli extraordinare |
21 |
|
|
|
|
|
|
|
||
III. |
|
|
REZULTATUL BRUT(profit/pierdere) |
22 |
63,35 |
803,61 |
1.268,53 |
843,79 |
928,17 |
105,00 |
110,00 |
|
IV. |
|
|
IMPOZIT PE PROFIT |
23 |
17,09 |
101,20 |
592,08 |
128,26 |
141,08 |
126,74 |
110,00 |
|
V. |
|
|
PROFITUL CONTABIL RĂMAS DUPĂ DEDUCEREA IMPOZITULUI PE PROFIT, din care: |
24 |
46,26 |
702,41 |
1518,46 |
737,53 |
811,29 |
105,00 |
110,00 |
|
|
1 |
|
Rezerve legale |
25 |
3,17 |
40,18 |
1268,53 |
42,19 |
46,41 |
105,00 |
110,00 |
|
2 |
|
Alte rezerve reprezentând facilităţi fiscale prevăzute de lege |
26 |
|
|
|
|
|
|
|
||
3 |
|
Acoperirea pierderilor contabile din anii precedenţi |
27 |
2,20 |
0,00 |
0,00 |
0,00 |
0,00 |
0,00 |
0,00 |
||
4 |
|
Constituirea surselor proprii de finanţare pentru proiectele cofinanţate din împrumuturi externe, precum şi pentru constituirea surselor necesare rambursării ratelor de capital, plaţii dobânzilor, comisioanelor şi altor costuri aferente acestor împrumuturi |
28 |
|
|
|
|
|
|
|
||
5 |
|
Alte repartizări prevăzute de lege |
29 |
|
|
|
|
|
|
|
||
6 |
|
Profitul contabil rămas după deducerea sumelor de la Rd. 25, 26,27, 28, 29 |
30 |
40.94 |
662,23 |
1.617,57 |
695,34 |
764,88 |
105,00 |
110,00 |
||
7 |
|
Participarea salariaţilor la profit în limita a 10% din profilul net, dar nu mai mult de nivelul unui salariu de bază mediu lunar realizat la nivelul operatorului economic în exerciţiul financiar de referinţă |
31 |
|
|
|
|
|
|
|
||
8 |
|
Minimum 50% vărsăminte la bugetul de stat sau local în cazul regiilor autonome ori dividende cuvenite acţionarilor, în cazul societăţilor/ companiilor naţionale şi societăţilor cu capital integral sau majoritar de stat, din care: |
32 |
34,80 |
331,12 |
951,51 |
347,67 |
382,44 |
105,00 |
110,00 |
||
|
a) |
- dividende cuvenite bugetului de stat |
33 |
|
|
|
|
|
|
|
||
|
b) |
- dividende cuvenite bugetului local |
33 a |
|
|
|
|
|
|
|
||
|
c) |
- dividende cuvenite altor acţionari |
34 |
34,80 |
331,12 |
951,51 |
173,84 |
191,22 |
52,50 |
110,00 |
||
9 |
|
Profitul nerepartizat pe destinaţiile prevăzute la Rd.31 -Rd.32se repartizează la alte rezerve şi constituie sursă proprie de finanţare |
35 |
6,14 |
331,12 |
5391,90 |
347,67 |
382,44 |
105,00 |
110,00 |
||
VI. |
|
|
VENITURI DIN FONDURI EUROPENE |
36 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VII. |
|
|
CHELTUIELI ELIGIBILE DIN FONDURI EUROPENE, din care: |
37 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a) |
cheltuieli materiale |
38 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
b) |
cheltuieli cu salariile |
39 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
c) |
cheltuieli privind prestările de servicii |
40 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d) |
cheltuieli cu reclama şi publicitate |
41 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e) |
alte cheltuieli |
42 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VIII. |
|
|
SURSE DE FINANŢARE A INVESTIŢIILOR, din care: |
43 |
152,51 |
411,93 |
270,10 |
457,47 |
527,96 |
111.05 |
115,41 |
|
|
1 |
|
Alocaţii de la buget |
44 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alocaţii bugetare aferente plăţii angajamentelor din anii anteriori |
45 |
|
|
|
|
|
|
|
IX. |
|
|
CHELTUIELI PENTRU INVESTIŢII |
46 |
152,51 |
411,93 |
270,10 |
457,47 |
527,96 |
111,05 |
115,41 |
|
X. |
|
|
DATE DE FUNDAMENTARE |
47 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
|
Nr. de personal prognozat la finele anului |
48 |
483,00 |
550,00 |
113,87 |
600,00 |
660,00 |
109,09 |
110,00 |
|
2 |
|
Nr. mediu de salariaţi total |
49 |
441,00 |
515,00 |
116,78 |
550,00 |
605,00 |
106,80 |
110,00 |
||
3 |
|
Câştigul mediu lunar pe salariat (lei/persoană) determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială (Rd.12/Rd.49)/12*1000 |
50 |
1.435,31 |
1.445,31 |
100,70 |
1.517,57 |
1.669,33 |
105,00 |
110,00 |
||
4 |
|
Câştigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor cu salariile (lei/persoană) (Rd.l3/Rd.49)/12*1000 |
51 |
1.294,35 |
1.287,96 |
99,51 |
1352,36 |
1.487,60 |
105,00 |
110,00 |
||
5 |
|
Productivitatea muncii în unităţi valorice pe total personal mediu (mii lei/persoană) (Rd.2/Rd.49) |
52 |
74,18 |
75,09 |
101,22 |
78,84 |
86,73 |
105,00 |
110,00 |
||
6 |
|
Productivitatea muncii în unităţi fizice pe total personal mediu (cantitate produse finite/ persoană) |
53 |
|
|
|
|
|
|
|
||
7 |
|
Cheltuieli totale la 1000 lei venituri totale (Rd.7/Rd.1) x l000 |
54 |
998,07 |
979,26 |
98,12 |
1.028,22 |
1.131,04 |
105,00 |
110,00 |
||
8 |
|
Plăţi restante |
55 |
|
|
|
|
|
|
|
||
9 |
|
Creanţe restante |
56 |
1.060,26 |
744,94 |
70,26 |
782,19 |
860,41 |
105,00 |
110,00 |
GUVERNUL ROMÂNIEI
OFICIUL REGISTRULUI NAŢIONAL AL INFORMAŢIILOR SECRETE DE STAT
privind actualizarea Catalogului naţional cu pachete, produse şi profile de protecţie INFOSEC, versiunea mai 2014
În temeiul:
- art. 1 alin. (4) lit. b) şi art. 3 alin. (6) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 153/2002 privind organizarea şi funcţionarea Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, aprobată prin Legea nr. 101/2003, cu modificările şi completările ulterioare;
- art. 55 alin. (1) din Regulamentul privind procedurile, la nivelul Guvernului, pentru elaborarea, avizarea şi prezentarea proiectelor de documente de politici publice, a proiectelor de acte normative, precum şi a altor documente, în vederea adoptării/aprobării, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 561/2009,
directorul general al Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat emite prezentul ordin.
Art. 1. - (1) Catalogul naţional cu pachete, produse şi profile de protecţie INFOSEC, versiunea mai 2014, aprobat prin Ordinul directorului general al Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat nr. 34/2014, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 348 din 6 mai 2014, denumit în continuare Catalog, se actualizează cu versiunea iunie 2014.
(2) Catalogul prevăzut la alin. (1), versiunea iunie 2014, se publică pe site-ul Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat şi se actualizează periodic.
Art. 2. - Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Art. 3. - Oficiul Registrului Naţional ai Informaţiilor Secrete de Stat va duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
p. Directorul general al Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat,
Ion Mihai,
sef departament
Bucureşti, 16 iunie 2014.
Nr. 45.
MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
pentru aprobarea Programului naţional multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2014
În conformitate cu prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2014 nr. 356/2013, ale Legii nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare,
în temeiul art. 16 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 158/2011, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 12 alin. (7) din Hotărârea Guvernului nr. 1/2013 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, cu modificările ulterioare,
viceprim-ministrul, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, emite următorul ordin:
Art. 1. - Se aprobă Programul naţional multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2014, care cuprinde Centralizatorul creditelor bugetare alocate pe unităţi administrativ-teritoriale în anul 2014, prevăzut în anexa nr. 1, şi Lista blocurilor de locuinţe cuprinse în Programul naţional multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2014, prevăzută în anexa nr. 2.
Art. 2. - Finanţarea Programului naţional multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2014, se asigură conform prevederilor art. 13 alin. (1) lit. a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 18/2009 privind creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 158/2011. cu modificările şi completările ulterioare, în limita sumelor alocate anual cu această destinaţie.
Art. 3. - Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezentul ordin.
Art. 4. - Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
p. Viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice,
Shhaideh Sevil,
secretar de stat
Bucureşti, 21 mai 2014.
Nr. 785.
ANEXA Nr. 1
Centralizatorul creditelor bugetare alocate pe unităţi administrativ-teritoriale în anul 2014
Nr. crt. |
Judeţul/Municipiul Bucureşti |
Unitatea administrativ-teritorială |
Total fonduri alocate (lei) |
1 |
Arad |
Arad |
50.000,00 |
2 |
Argeş |
Piteşti |
54.997,16 |
3 |
Bacău |
Bacău |
100.000,00 |
4 |
Braşov |
Braşov |
881.577,00 |
5 |
Braşov |
Săcele |
50.000,00 |
6 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
5.500.000,00 |
7 |
Bucureşti |
Sectorul 4 |
1.500.000,00 |
8 |
Cluj |
Cluj-Napoca |
150.000,00 |
9 |
Cluj |
Turda |
50.000,00 |
10 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
500.000,00 |
11 |
Giurgiu |
Mihăileşti |
300.000,00 |
12 |
Gorj |
Târgu Jiu |
812.345,12 |
13 |
Harghita |
Topi iţa |
596.695,01 |
14 |
Hunedoara |
Petrila |
500.000,00 |
15 |
Hunedoara |
Petroşani |
150.000,00 |
16 |
Ilfov |
1 Decembrie |
750.000,00 |
17 |
Ilfov |
Buftea |
1.100.000,00 |
18 |
Ilfov |
Cornetu |
165.364,40 |
19 |
Ilfov |
Măgurele |
404.216,50 |
20 |
Ilfov |
Pantelimon |
50.000,00 |
21 |
Ilfov |
Snagov |
347.640,50 |
22 |
Maramureş |
Şomcuta Mare |
119.400,00 |
23 |
Mehedinţi |
Drobeta-Turnu Severin |
600.000,00 |
24 |
Mureş |
Târgu Mureş |
165.133.20 |
25 |
Olt |
Slatina |
1.000.000,00 |
26 |
Prahova |
Buşteni |
500.000,00 |
27 |
Prahova |
Ploieşti |
450.000,00 |
28 |
Prahova |
Sinaia |
73.116,52 |
29 |
Satu Mare |
Satu Mare |
500.000,00 |
30 |
Sălaj |
Jibou |
176.678,62 |
31 |
Timiş |
Sânnicolau Mare |
32.722,10 |
32 |
Tulcea |
Isaccea |
361.987.00 |
33 |
Tulcea |
Sulina |
150.000,00 |
34 |
Tulcea |
Tulcea |
150.000,00 |
35 |
Vaslui |
Negreşti |
391.450,85 |
36 |
Vrancea |
Gugeşti |
107.715,50 |
37 |
Vrancea |
Odobeşti |
52.762,15 |
38 |
Vrancea |
Panciu |
50.291,63 |
TOTAL: |
|
18.894.093,26 |
|
Reţineri 10% |
|
2.105.906,74 |
|
TOTAL PROGRAM |
|
21.000.000,00 |
ANEXA Nr. 2
LISTA
blocurilor de locuinţe cuprinse în Programul naţional multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2014
Nr. crt. |
Judeţul/ Municipiul Bucureşti |
Unitatea administrativ-teritorială |
Adresa imobilului |
Nr. apartamente |
0 |
1 |
2 |
3 |
4 |
1 |
Arad |
Arad |
Aleea Neptun nr. 6, blocY2 |
44 |
2 |
Arad |
Arad |
Str. Nucet nr. 14, bloc 566 |
10 |
3 |
Arad |
Arad |
Str. Frăţiei nr. 41, bloc 734 |
20 |
4 |
Arad |
Arad |
Str. Alex. Popescu Negură, bloc 317, sc. A+B |
20 |
5 |
Arad |
Arad |
Calea Aurel Vlaicu nr. 8A, bloc ES |
20 |
6 |
Arad |
Arad |
Bd. Revoluţiei nr. 49-53 |
120 |
7 |
Arad |
Arad |
Str. C. Brâncuşi, bloc X33 |
40 |
8 |
Arad |
Arad |
Str. Prieteniei nr. 8, bloc 115/A |
15 |
9 |
Arad |
Arad |
Str. Abrud nr. 88, bloc 157, sc. A+B |
40 |
10 |
Arad |
Arad |
Str. Crasna nr. 21, bloc G1 |
10 |
11 |
Arad |
Arad |
Str. Voinicilor nr. 49, bloc 503 |
45 |
12 |
Arad |
Arad |
Str. Mioriţei nr. 45, bloc 206 |
15 |
13 |
Arad |
Arad |
Str. Săvârşin nr. 41, bloc 208 |
15 |
14 |
Arad |
Arad |
Str. Bihorului, bloc B1 |
15 |
15 |
Arad |
Arad |
Calea 6 Vânători nr. 5-7, bloc V2, sc. A+B |
40 |
16 |
Arad |
Arad |
Str. Ilie Măduţa, bloc 326, sc. A+B |
20 |
17 |
Arad |
Arad |
Str. Elena Drăgoi, bloc 328, sc. B |
19 |
18 |
Arad |
Arad |
Str. Elena Drăgoi, bloc 309, sc. A |
19 |
19 |
Arad |
Arad |
Str. Elena Drăgoi, bloc 309, sc. B |
19 |
20 |
Arad |
Arad |
Str. Alex Popescu Negura, bloc 318, se A+B |
20 |
21 |
Arad |
Arad |
Str. Ştefan cel Mare, bloc 6, sc. A+B+C |
39 |
22 |
Arad |
Arad |
Str. Gheorghe Ciuhandru, bloc 341, sc. A |
19 |
23 |
Arad |
Arad |
Str. Banu Mărăcine, bloc 21, sc. A |
10 |
24 |
Arad |
Arad |
Str. Banu Mărăcine, bloc 21, sc. B |
19 |
25 |
Arad |
Arad |
Str. Banu Mărăcine, bloc 21, sc. C |
10 |
26 |
Arad |
Arad |
Str. Imaşului, bloc 7 |
19 |
27 |
Argeş |
Piteşti |
Str. Petrochimiştilor nr. 16, bl. B3, sc. A+B+C |
92 |
28 |
Bacău |
Bacău |
Str. Mărăşesti nr. 120, sc. A |
20 |
29 |
Bacău |
Bacău |
Str. Mărăşesti nr. 189, sc. A |
20 |
30 |
Bacău |
Bacău |
Str. Neagoe Vodă nr. 10, sc. A. B |
40 |
31 |
Bacău |
Bacău |
Str. Slănicului nr. 4, sc. A, B |
40 |
32 |
Bacău |
Bacău |
Str. Slănicului nr. 6, sc. A, B |
40 |
33 |
Bacău |
Bacău |
Str. Neagoe Vodă nr. 3, se A, B |
32 |
34 |
Bacău |
Bacău |
Str. Neagoe Vodă nr. 7, sc. A, B |
32 |
35 |
Bacău |
Bacău |
Calea Republicii nr. 5, sc. A-B |
40 |
36 |
Bacău |
Bacău |
Calea Republicii nr. 25, sc. A-B |
32 |
37 |
Bacău |
Bacău |
Calea Republicii nr. 46, sc. A |
55 |
38 |
Bacău |
Bacău |
Str. Letea nr. 3, sc. A |
16 |
39 |
Bacău |
Bacău |
Str. Letea nr. 2, sc. A-D |
70 |
40 |
Bacău |
Bacău |
Str. Neagoe Vodă nr. 1, se A |
16 |
41 |
Bacău |
Bacău |
Str. Alecu Russo nr. 15, sc. E, F |
40 |
42 |
Braşov |
Braşov |
Calea Bucureşti nr. 91 bl. 148 |
2o |
43 |
Braşov |
Braşov |
Str. Berzei nr. 9A, bl. A1, sc. A+B |
40 |
44 |
Braşov |
Braşov |
Str. Mierlei nr. 4, bl. C12 |
10 |
45 |
Braşov |
Braşov |
Str. Mierlei nr. 6-8, bl. C13, sc. A+B |
40 |
46 |
Braşov |
Braşov |
Str. Mărgăritarelor nr. 32, bl. 126 |
36 |
47 |
Braşov |
Braşov |
Str. G-ral Dumitrache nr. 20, bl. 257 |
20 |
48 |
Braşov |
Braşov |
Str. Jupiter nr. 9, bl. 9 |
20 |
49 |
Braşov |
Braşov |
Str. 1 Decembrie 1918 nr. 3, bl. 313 |
20 |
50 |
Braşov |
Braşov |
Str. Vulturului nr. 2, bl. A8 |
40 |
51 |
Braşov |
Braşov |
Str. Uranus nr. 17 |
40 |
52 |
Braşov |
Braşov |
Str. Mihai Viteazu nr. 44, bl. 63 |
58 |
53 |
Braşov |
Săcele |
Str. Ştefan cel Mare, bl. 1 |
30 |
54 |
Braşov |
Săcele |
Str. Ştefan cel Mare, bl. 16 |
20 |
55 |
Braşov |
Săcele |
Str. Ştefan cel Mare, bl. 17 |
10 |
56 |
Braşov |
Săcele |
Str. Ştefan cel Mare, bl. 18 |
20 |
57 |
Braşov |
Săcele |
Aleea Episcop Popeea nr. 3 |
9 |
58 |
Braşov |
Săcele |
Aleea Episcop Popeea nr. 7 |
16 |
59 |
Braşov |
Săcele |
Aleea Episcop Popeea nr. 31 |
40 |
60 |
Braşov |
Săcele |
Str. Viitorului, bl. 15 |
80 |
61 |
Braşov |
Săcele |
Str. Viitorului, bl. 23 |
60 |
62 |
Bucureşti |
Sectorul 1 |
Str. Ion Câmpineanu nr. 31, bloc 4-5-6A |
75 |
63 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 128, bloc G |
50 |
64 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 298, bloc 48, sc. I |
31 |
65 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 354, bloc 2 |
320 |
66 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Lacul Tei nr. 126-128, bloc 17-18 |
370 |
67 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 296, bloc 46 |
106 |
68 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 35, bloc 31, sc. 1-4 |
150 |
69 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 35, bloc 31, sc. 5 |
38 |
70 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 201, bloc 9 |
54 |
71 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 286, bloc 30A |
30 |
72 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 199, bloc 3, sc. 2 |
32 |
73 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 221, bloc 31A |
64 |
74 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 294, bloc 42, sc. C |
31 |
75 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 294, bloc 42, sc. A |
40 |
76 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 225, bloc 33-35 |
64 |
77 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 308, bloc 48 bis, sc. 2 |
32 |
78 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 241, bloc 47 |
96 |
79 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 308, bloc 48 bis, sc. 1 |
24 |
80 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 237, bloc 45 |
108 |
81 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 233. bloc 41 |
32 |
82 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 209, bloc 17, sc. 1 |
32 |
83 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 211, bloc 19 |
40 |
84 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 209, bloc 17, sc. 3 |
40 |
85 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 272, bloc 16, sc. A |
31 |
86 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 268, bloc 12, sc. 1, 2 |
59 |
87 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 274, bloc 18, sc. 2 |
32 |
88 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 2A, bloc 3, sc. A |
44 |
89 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 12, bloc 58 |
80 |
90 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 14, bloc Colentina |
38 |
91 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 76, bloc 111, sc. A |
55 |
92 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 97, bloc 94, sc. A |
39 |
93 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 64, bloc 105 |
66 |
94 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 15, bloc 15, sc. A |
29 |
95 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 26, bloc 24 A |
40 |
96 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Calea Moşilor nr. 227, bloc 37 |
108 |
97 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 8, bloc 5, sc. 1 |
44 |
98 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 20, bloc 9B |
176 |
99 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina 47, bloc R 12 |
88 |
100 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 49, bloc OD46 |
44 |
101 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 37, bloc OD43 |
44 |
102 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 1, bloc 34 |
325 |
103 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 87, bloc 87, sc. A+b |
88 |
104 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 2b, bloc 4A, sc. A |
44 |
105 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 85, bloc 86 |
88 |
106 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Colentina nr. 95, bloc 93 |
44 |
107 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 17, bloc 17 |
116 |
108 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 38, bloc 30A |
62 |
109 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 52, bloc 36A |
39 |
110 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 224, bloc 43, sc. 2 |
28 |
111 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 54, bloc 37, se, A |
30 |
112 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 54, bloc 37, sc. B |
30 |
113 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 46, bloc 33 B |
40 |
114 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 10, bloc 18A |
39 |
115 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Ştefan cel Mare nr. 32, bloc 26A |
108 |
116 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Mihai Bravu nr. 4, bloc 60c, sc. 2, 3 |
74 |
117 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Mihai Bravu nr. 4, bloc 60c, sc. 1 |
39 |
118 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Mihai Bravu nr. 75-83, bloc 17 |
131 |
119 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Mihai Bravu nr. 123-135, bloc D11 |
132 |
120 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Mihai Bravu nr. 64-88, bloc P 7 |
176 |
121 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Mihai Bravu nr. 42-62, bloc P8 |
176 |
122 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Mihai Bravu nr. 122, bloc D 27 B, sc. B |
40 |
123 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Chopin nr. 13 |
40 |
124 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Mihai Bravu 98-106, bloc D16 |
188 |
125 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Aleea Avrig nr. 14, bloc P6 |
132 |
126 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Elena nr. 4, bloc OD7B |
44 |
127 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 241, bloc 61, sc. 1 |
44 |
128 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon 241, bloc 61, sc. 2 |
44 |
129 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Sachelarie Visarion 18, bloc 119 |
44 |
130 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Aleea Câmpul Moşilor nr. 3, bloc 1, sc. A |
44 |
131 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 369, blocA4 |
40 |
132 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Fabrica de Gheaţă nr. 6, bloc 89 |
88 |
133 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. J.L. Calderon nr. 1-5 |
55 |
134 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Nicolae Filipescu nr. 52 |
23 |
135 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Aleea Petre Antonescu nr. 6, bloc 23 |
54 |
136 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Herta nr. 20, bloc X2 |
66 |
137 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Teiul Doamnei nr. 6, bloc 22 |
35 |
138 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Alexandru cel Bun nr. 16, blocT21A |
52 |
139 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 59, bl. 101 A, sc. B |
40 |
140 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Mozaicului nr. 2, bl. B 5, sc. B |
36 |
141 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Mozaicului nr. 2, bl. B 5, sc. A |
36 |
142 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 59, bl. 101 A, sc. C |
32 |
143 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bdul Basarabia nr. 79, bl. A20, sc. A |
36 |
144 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bdul Chişinău nr. 79, bl. A12 bis |
44 |
145 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 126, bl. 207, sc. 3 |
44 |
146 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Doamna Ghica nr. 10, bl. 62 |
76 |
147 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 285, bl. 11 |
80 |
148 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 59, bl. 101 A, sc. A |
40 |
149 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bdul Chişinău nr. 24, bl. M 14, sc. B |
44 |
150 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 91, bl. 403, sc. 1 |
40 |
151 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 35, bl. 104, sc. A, B |
98 |
152 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Matei Voievod nr. 115-123, bl. 02, sc. B, C |
88 |
153 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Basarabia nr. 57, bl. M 27 |
87 |
154 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Barbu Văcărescu nr. 137, bl. 86, sc. AB |
26 |
155 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 4, bl. 113A, sc. AB |
88 |
156 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Avrig nr. 28, bl. p18 bis |
132 |
157 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Avrig nr. 63, bl. e2 |
233 |
158 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Avrig nr. 9-19, bl. U 1 |
243 |
159 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Barbu Văcărescu nr. 145 |
44 |
160 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Barbu Văcărescu nr. 153 |
12 |
161 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Barbu Văcărescu nr. 155, bl. 155 |
14 |
162 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Barbu Văcărescu nr. 4, bl. 1, sc. 4 |
33 |
163 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd, Basarabia nr. 178, bl. G10 |
40 |
164 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Basarabia nr. 110, bl. L8, sc. a |
24 |
165 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Basarabia nr. 186-192, bl. g9 |
40 |
166 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Basarabia nr. 208c, bl. g7 bis, sc. a |
44 |
167 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Basarabia nr. 222, bl. M 11, sc. 1 |
100 |
168 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Basarabia nr. 69, bl. A 16. A |
36 |
169 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Ceaikovski nr. 4, bl. 39 |
39 |
170 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Ceaikovski nr. 5, bl. 203 |
26 |
171 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Cercului nr. 6, bl. 5/7, sc. A |
36 |
172 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Cercului nr. 6, bl. 5/7, sc. B |
36 |
173 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Chişinău nr. 11, bl. A3 bis |
86 |
174 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Chişinău nr. 13, bl. a3 |
108 |
175 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Chişinău nr. 21, bl. b6, sc. a |
36 |
176 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Chişinău nr. 22, bl. M13 |
44 |
177 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Chişinău nr. 7, bl. A1 |
86 |
178 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Dimitrie Grozdea nr. 11, bl. 64 |
38 |
179 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Doamna Ghica nr. 22, bl. 5 |
54 |
180 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Doamna Ghica nr. 24, bl. 6 |
54 |
181 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Doamna Ghica nr. 3, bl. 2 |
86 |
182 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Doamna Ghica nr. 4, bl. 3 a, sc. A |
40 |
183 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Doamna Ghica nr. 6, bl. 3, sc. B |
40 |
184 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Doamna Ghica nr. 6, bl. 3, sc. C |
40 |
185 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Doamna Ghica nr. 66, bl. 69, sc. B |
19 |
186 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Ferdinand nr. 101, bloc p 31 |
42 |
187 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Fundeni nr. 227, bl. 116 a |
106 |
188 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Fundeni nr. 229, bl. 115, sc. 2 |
108 |
189 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Fundeni nr. 231. bl. 114b |
132 |
190 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Ghica Tei nr. 112, bl. 41 |
108 |
191 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Ghica Tei nr. 91, bl.T32 |
108 |
192 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Grigore Moisil nr. 8, bl. 9, sc. E+f |
110 |
193 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Grigore Moisil nr. 8, bl. 9. tronson a, sc. a+b |
110 |
194 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Aleea Hobiţa nr. 2, bloc 300, scara a |
44 |
195 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 10, bl. 114b |
104 |
196 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 13, bl. 107 |
88 |
197 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 17, bloc 106c, scara a+b |
92 |
198 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 29, bl. 105 b, sc. c |
30 |
199 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 29, bloc 105 b, scara a |
58 |
200 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 33, bl. 105 a, sc. B |
44 |
201 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 33, bl. 105 a, sc. A |
44 |
202 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 41, bloc 102 d, scara a |
46 |
203 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 41, bloc 102 d, scara b |
58 |
204 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 5, bl. 110, se a |
51 |
205 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 5, bl. 110, sc. b |
56 |
206 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Iancului nr. 57, bl. 101b |
32 |
207 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Jean Atanasiu nr. 21, bl. Gh |
41 |
208 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Lacul Tei nr. 56, bl. 19 |
60 |
209 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Lacul Tei nr. 67, bl. 6 |
34 |
210 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Lacul Tei nr. 79, bl. 15 a |
132 |
211 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Lacul Tei nr. 107, bl. 14 |
180 |
212 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Lacul Tei nr. 71. bl. 18, sc. A |
44 |
213 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Lacul Tei nr. 71, bl. 18, sc. B |
44 |
214 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Lacul Tei nr. 71, bl. 18, sc. C |
44 |
215 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Lacul Tei nr. 73, bl. 17 |
78 |
216 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Luntrei nr. 6, bl. 7 |
348 |
217 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Matei Voievod nr. 115-123, bl. 02, sc. a |
44 |
218 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Matei Voievod nr. 103-113, bl. 03 |
132 |
219 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Matei Voievod nr. 125-133, bloc 01 |
132 |
220 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Mihai Bravu nr. 43, bl. P 14 |
106 |
221 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Mihail Glinka nr. 12 |
26 |
222 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Mihail Glinka nr. 2, bl. 2 |
26 |
223 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Mihail Glinka nr. 11, bl. 65 |
ie |
224 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Mihail Glinka nr. 6 |
26 |
225 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Mihail Glinka nr. 7, bl. 53 |
50 |
226 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Mihail Glinka nr. 9 |
22 |
227 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 119, bl. 205, sc. b |
39 |
228 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 311 a-311 b, bl. 7 a+b, sc. 7a, 7b |
60 |
229 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 107, bl. 400, sc. 2 |
53 |
230 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 126, bl. 207, sc. 1 |
44 |
231 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 126, bl. 207, sc. 2 |
44 |
232 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Bd. Pantelimon nr. 146, bl. 101, sc. 1,2 |
54 |
233 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 225, bl. 66 |
323 |
234 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 227, bl. 70 |
116 |
235 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 229, bl. 69 turn |
103 |
236 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 23, bl. Itb |
30 |
237 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 237, bl. 65, sc. 1-5 |
216 |
238 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 239, bl. 62 |
111 |
239 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 243, bl. 52, sc. a+b+c+d |
162 |
240 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 252, bl. 55 a |
32 |
241 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 255, bl. 43 |
462 |
242 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 256, bl. 53, sc. a+b+c+d |
258 |
243 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 285 a, bl. 11a, sc. 2 |
27 |
244 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 287, bl. 10, sc. c |
160 |
245 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Aleea Pantelimon nr. 3, bl. 12 |
84 |
246 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. A.p. Concordia, Pantelimon nr. 309, bl. 8 |
320 |
247 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 3-15, bl. P2 |
80 |
248 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 324, bl. D 1 |
96 |
249 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 328, bl. 5, sc. F |
21 |
250 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 328, bl. 5, sc. 1-5 |
201 |
251 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 332, bl. 32 |
261 |
252 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 352, bl. 3 |
320 |
253 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 358-362, bl. 15 abc |
60 |
254 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 359, bl. B 2 |
40 |
255 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 367, bl. a3, sc. 1+2 |
86 |
256 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 74, bl. 411 |
78 |
257 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 89, bl. 404-405, sc. 1 |
30 |
2581 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 89, bl. 404-405, sc. 3 |
30 |
259 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 89, bl. 404-405, sc. 2 |
30 |
260 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 91, bl. 403, sc. 2 |
39 |
261 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 93, bl. 403 a |
39 |
262 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Şos. Pantelimon nr. 96, bl. 210 |
54 |
263 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Sachelarie Visarion nr. 4, bl. 112 a, sc. B |
30 |
264 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Sachelarie Visarion nr. 4, bl. 112 a, sc. a |
58 |
265 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Sachelarie Visarion nr. 16, bl. 118a |
46 |
266 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Stolnicu Vasile nr. 14, bl. 8, sc. 1 |
50 |
267 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Stolnicu Vasile nr. 21, bloc 60, sc. 1 |
14 |
268 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Stolnicul Vasile nr. 16, bl. 6, sc. 2 |
100 |
269 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Stolnicul Vasile nr. 20, bl. 3 |
100 |
270 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Stolnicul Vasile nr. 21, bl. 60, sc. 2 |
14 |
271 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Aleea Teiul Doamnei nr. 10, bl. 24 |
55 |
272 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Teiul Doamnei nr. 16, bl. 2 |
40 |
273 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Teiul Doamnei nr. 2, bl. 10 |
44 |
274 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Aleea Teiul Doamnei nr. 2, bl. 20 |
55 |
275 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Aleea Teiul Doamnei nr. 4, bl. 21 |
65 |
276 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Teiul Doamnei nr. 5, bl. 27 |
64 |
277 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Aleea Teiul Doamnei nr. 6, bl. 22 |
55 |
278 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Aleea Teiul Doamnei nr. 8, bl. 23 |
65 |
279 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Teiul Doamnei nr. 9, bl. 32 |
54 |
280 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Vatra Luminoasă nr. 1-27, bl. D7 |
142 |
281 |
Bucureşti |
Sectorul 2 |
Str. Vatra Luminoasă nr. 70, bl. W1 |
44 |
282 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Bd. Camil Ressu nr. 51, bloc N11 |
44 |
283 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Bd. Camil Ressu nr. 44-48, bloc C14-C15 |
160 |
284 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Aleea Barajul Sadului nr. 7A-7B, bloc M4A2 |
162 |
285 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Str. Armeniş nr. 8-10, bloc J5 |
120 |
286 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Str. Fizicienilor nr. 9, bloc D4A |
88 |
287 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Str. Ciucea nr. 5, bloc L19 |
231 |
288 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Str. Ghiţă Şerban nr. 12, bloc 8B |
108 |
289 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Str. Ticus nr. 3, bl. M31B, sc. 2 |
54 |
290 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Str. Odobeşti nr. 8, bl. V8 |
44 |
291 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Str. Şapte Drumuri nr. 16, bloc 36B |
132 |
292 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Aleea Barajul Dunării nr. 3, bloc M35 |
352 |
293 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Aleea Barajul Lotru nr. 4, bloc N6 |
88 |
294 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Strada Lt. Nicolae Pascu nr. 4, bloc R2, scara A şi B |
98 |
295 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Strada Fizicienilor nr. 1, bloc D2A, scara A, B |
98 |
296 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Bd. Camil Ressu nr. 10, bl. 3, sc. 1 |
44 |
297 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Bd. Camil Ressu nr. 10, bl. 3, se 2 |
44 |
298 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Strada Lotrioara nr. 9, bloc V33, scara A şi B |
74 |
299 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Str. Ticus nr. 3, bl. M31B, sc. 1 |
54 |
300 |
Bucureşti |
Sectorul 3 |
Calea Vitan nr. 110, bloc 34A, scara B |
36 |
301 |
Bucureşti |
Sectorul 4 |
Str. Turnu Măgurele nr. 7, bl. C1A |
126 |
302 |
Bucureşti |
Sectorul 4 |
Str. Tatu Ieşti nr. 15, bloc 84 |
60 |
303 |
Bucureşti |
Sectorul 4 |
Str. Iriceanu Ion nr. 12, bloc 157 |
54 |
304 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Şos. Alexandriei nr. 106, bloc M4 |
66 |
305 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mărgeanului nr. 46, bloc M112 |
40 |
306 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mărgeanului nr. 44, bloc M113 |
36 |
307 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mărgeanului nr. 42, bloc M114 |
36 |
308 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Şos. Alexandriei nr. 110, bloc M2 |
66 |
309 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mărgeanului nr. 4, bloc M70 |
26 |
310 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Calea Rahovei nr. 303, bloc 66, sc. A2 |
44 |
311 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Şos. Alexandriei nr. 16, bloc L4, sc. C |
39 |
312 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 141, bloc V73 |
36 |
313 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 143, bloc A33 |
36 |
314 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 27, bloc S10, sc. 1 |
36 |
315 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 108, bloc V87 |
27 |
316 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 139, bloc V74 |
27 |
317 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 137, bloc V79, sc. 1 |
36 |
318 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 137, bloc V79, sc. 2 |
36 |
319 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 9. bloc S32 |
27 |
320 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 31, bloc S8, sc. 1 |
27 |
321 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 31, bloc S8, sc. 2 |
27 |
322 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 31, bloc S8, sc. 3 |
27 |
323 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 33, bloc S6, sc. 1 |
36 |
324 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 33, bloc S6, sc. 2 |
27 |
325 |
Bucureşti |
Sectorul 5 |
Str. Mihail Sebastian nr. 23, bloc S13 |
32 |
326 |
Bucureşti |
Sectorul 6 |
Str. Gârleni nr. 11, bloc C45 |
54 |
327 |
Bucureşti |
Sectorul 6 |
Str. Zorelelor nr. 8, bloc 9A |
35 |
328 |
Bucureşti |
Sectorul 6 |
Str. Gârleni nr. 8, bloc C83 |
52 |
329 |
Bucureşti |
Sectorul 6 |
Str. Iuliu Maniu nr. 71, bloc 4 |
405 |
330 |
Bucureşti |
Sectorul 6 |
Str. Iuliu Maniu nr. 11A, bloc D3 |
80 |
331 |
Bucureşti |
Sectorul 6 |
Str. Baiuţ nr. 13, blocA34 |
60 |
332 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Aleea Crinilor, bl. 3 |
8 |
333 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Str. Nicolae Bălcescu, bl. 4 |
8 |
334 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Aleea Crinilor, bl. 5 |
8 |
335 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Aleea Crinilor, bl. 22 |
8 |
336 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Aleea Crinilor, bl. 23 |
8 |
337 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Aleea Crinilor, bl. 24 |
8 |
338 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Aleea Crinilor, bl. 25 |
8 |
339 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Str. Nicolae Titulescu, bl. 26 |
8 |
340 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Str. Nicolae Titulescu, bl. 27 |
8 |
341 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Str. Nicolae Titulescu, bl. 28 |
8 |
342 |
Caraş-Severin |
Moldova Nouă |
Str. Nicolae Titulescu, bl. 29 |
8 |
343 |
Cluj |
Cluj-Napoca |
Str. Haţeg nr. 10, bloc N2 |
40 |
344 |
Cluj |
Cluj-Napoca |
Str. Molnar Piuariu nr. 5, bloc T4 |
71 |
345 |
Cluj |
Cluj-Napoca |
Str. Haţeg nr. 12, bloc N1 |
50 |
346 |
Cluj |
Cluj-Napoca |
Str. Agricultorilor nr. 22, bloc D31 |
20 |
347 |
Cluj |
Cluj-Napoca |
Str. Aurel Vlaicu nr. 44, bl. V16 |
105 |
348 |
Cluj |
Cluj-Napoca |
Str. Gheorghe Dima nr. 16, bl. III B |
2oJ |
349 |
Cluj |
Floreşti |
Str. Gheorghe Doja, bloc L |
32 |
350 |
Cluj |
Floreşti |
Str. Gheorghe Doja, bloc 12 |
ie |
351 |
Cluj |
Floreşti |
Str. Gheorghe Doja, bloc Z1 |
16 |
352 |
Cluj |
Floreşti |
Str. Gheorghe Doja, bloc 13 |
16 |
353 |
Cluj |
Floreşti |
Str. Gheorghe Doja, bloc M, sc. 1 |
8 |
354 |
Cluj |
Floreşti |
Str. Gheorghe Doja, bloc J, sc. 1 |
ş |
355 |
Cluj |
Turda |
Str. Zorilor nr. 8, bloc F5 |
60 |
356 |
Cluj |
Turda |
Str. Narciselor nr. 14, bloc H 5 |
20 |
357 |
Cluj |
Turda |
Str. Constructorilor nr. 14, bloc B3 |
30 |
358 |
Cluj |
Turda |
Str. Constructorilor nr. 22, bloc AI |
40 |
359 |
Cluj |
Turda |
Str. Zorilor nr. 3, bloc F2 |
40 |
360 |
Cluj |
Turda |
Str. Constructorilor nr. 44A, bloc E2 |
40 |
361 |
Cluj |
Turda |
Str. Lăcrămioarelor nr. 1, bloc D1 |
40 |
362 |
Cluj |
Turda |
Str. Tineretului nr. 11, bloc E56 |
56 |
363 |
Cluj |
Turda |
Str. Panseluţelor nr. 6, bloc B3 |
40 |
364 |
Constanta |
Năvodari |
Str. Mării, cămin USAS |
92 |
365 |
Constanţa |
Năvodari |
Str. Mării, cămin MIDIA |
92 |
366 |
Constanţa |
Năvodari |
Str. Mării, cămin LEGMAS |
92 |
367 |
Constanţa |
Năvodari |
Str. Mării, cămin CONSIR |
65 |
368 |
Constanţa |
Năvodari |
Str. Nuferilor, bloc 34 est |
50 |
369 |
Constanţa |
Năvodari |
Str. Nuferilor, bloc 35 est |
120 |
370 |
Constanţa |
Năvodari |
Str. Constanţei, bloc 54 |
32 |
371 |
Dâmboviţa |
Răcari |
Aleea Pompierilor, bloc A4 |
16 |
372 |
Dâmboviţa |
Răcari |
Aleea Pompierilor, blocA3 |
16 |
373 |
Dâmboviţa |
Răcari |
Aleea Pompierilor, blocA2 |
16 |
374 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Lăzărică Petrescu, bloc 51, sc. A |
12 |
375 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Nicolin Ion, bloc 51, sc. C |
15 |
376 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Nicolin Ion, bloc 51, sc. D |
20 |
377 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Petru Cercel, bloc 47, sc. A |
15 |
378 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Căpitan Stanică Ilie, bloc 50, sc. A |
15 |
379 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Lăzărică Petrescu, bloc 50, sc. B |
20 |
380 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Lăzărică Petrescu, bloc 50, sc. C |
15 |
381 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Ana Ipătescu, bloc 8, sc. C |
44 |
382 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Radu Popescu, bloc 29, sc. A |
44 |
383 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Radu Popescu, bloc 31, sc. A |
44 |
384 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Radu Popescu, bloc 23, sc. F |
44 |
385 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Avram Iancu, bloc 27, sc. A |
20 |
386 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Ioan Ghica, bloc 10, sc. A |
20 |
387 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Ioan Ghica, bloc 10, sc. B |
20 |
388 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Căpitan Stanică Ilie, bloc 48, sc. B |
20 |
389 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Dinu Lipatti, bloc 39, sc. A |
10 |
390 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Dinu Lipatti, bloc 39, sc. B |
10 |
391 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Dinu Lipatti, bloc 39, sc. C |
10 |
392 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Vasile Florescu, bloc 20, sc. A |
20 |
393 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Vasile Blendea, bloc 24, sc. C |
20 |
394 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Aleea Griviţei, bloc 4, sc. B |
20 |
395 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Căpitan Stanică Ilie, bloc 49, sc. A |
20 |
396 |
Dâmboviţa |
Târgovişte |
Str. Boerescu Zaharia nr. 3, bloc K 2 |