Intrebare :
Buna ziua, Avem un dosar Legea 10 pentru un teren-imobil situat in Bucuresti, pe strada Izvor nr. 40 (la Casa Poporului). Am decizia de la primarie - Nr.15113/2012 (Decizia dl. primar Oprescu) si un dosar pe rol la Tribunalul Bucuresti (Nr.2701/3/2013). Nici una dintre solutii nu imi este favorabila, deoarece mi se zice sa astept ani in sir si nu mi se ofera nimic in schimb. Solutia de la Tribunal : Admite excepția prematurității formulării cererii. Respinge cererea ca prematur formulată. Cu drept de recurs. Pronunțată în ședință publică azi, 25.04.2014. Decizia inca nu a venit acasa, vom face si recurs. Pot sa fac plangere penala pt.facptul ca decizia primarului nu a fost pusa in aplicare ? Va rog sa imi spuneti ce posibilitati am, deoarece doresc ori terenul inapoi, ori echivalent in bani sau natura si nu mi se acorda nimic. In caz contrar, dupa terminarea tuturor cailor de atac, vom trimite dosarul la CEDO. Va multumesc anticipat, Badauta Daniela si Badauta George
Cine a intrebat : Daniela Elena Badauta
Data intrebarii : 2014-08-07
Raspuns
Ati putea incerca sa depuneti o plangere penala avand in vedere ca nu este respectata o decizie administrativa obligatorie, insa trebuie sa aveti in vedere ca poate exista situatia unei imposibilitati obiective de punere in aplicare.
Alta solutie ar fi sa mergeti pe calea instantei, insa avand in vedere ca cererea dvs. a fost respinsa ca prematura, atunci s-ar putea sa fiti nevoit sa asteptati o solutionare concreta.
Cu stima, www.cjo.ro
<<< Inapoi