Intrebare :
1. Revenind la problema acoperisului Proprietara a inaintat instantei trimiterea in judecata de neplata a c/v materialelor puse in lucru pentru carpeala acoperisului. In ce conditii se solicita proiect pentru repararea acoperisului ? Material folosit bitum. Mentiune: repararea s a efectuat doar pe 3 din cele 4 tronsoane si din calculul afisat doar pentru cei de pe cele 3 tronsoane au acoperis deasupra capului, adica nu s a tinut cont de cota p indiviza. Repararea acoperisului in acest mod poate duce la infiltrarea precipitatiilor in zonele de limita ale suprafetei reparate-nereparata. Deci cum se poate solicita c/v de catre locatara in conditiile nerespectarii legislatiei - semnaturi vecini, implicarea presedintelui, respectiv a asociatiei de prop., necaparii suprafetelor, reparare de "bucati"? Lucrare facut si cu mana de lucru necalificata. Va multumesc
Cine a intrebat : G.Dora
Data intrebarii : 2013-11-22
Raspuns
Nu se face proiect pentru repararea terasei fcu "bitum".
Nici macar auitorizatie de constructie nu este nwecesara.
Se alege o soluie tehnica, se aleg materialele si atat tipul de solutie cat si materialele se mentioneaza in contractul cu firma care executa lucrarea.
Daca v-a dat in judecata, o puteti da si dumneavoastra. Sa angajeze si Asociatia un avocat [pe care o sa-l plateasca si doamna in cauza, prin repartizarea cheltuielilor lunare :)] si deschideti proces pentru plata nedatorata, cerand concomitent despagubiri de 3 ori ce pretinde doamna. :)))
Eventual poate gaseste avocatul si ceva incadrare in penal.
Tipul asta de persoane merge la intimidare, cand li se raspunde la fel, nu mai stiu cum sa dispara !
Cu stima, Arh. Dicu-Sava Cristian
<<< Inapoi