Intrebare :
Buna ziua. In ciuda faptului ca avem interfon, in imobilul nostru au reusit sa patrunda, in timp, persoane straine, oameni ai strazii. Anul trecut au furat transformatorul electric pt iluminatul subsolului si motorul pt deschiderea usilor la lift. Am solicitat sprijinul Politiei, dar pina in prezent nu am primit nici un raspuns. Acum 3 saptamini, un altul a patruns (nu stim cum) si a smuls niste fire de cablu telefonie si internet si iar am chemat Politia. De data aceasta le-am dat si imagini inregistrate pe cd, de la o camera instalata de unul din vecini, pe etajul unde locuieste. In plus, unele apartamente sunt inchiriate si nu stim exact cite persoane locuiesc efectiv in imobil. La adunarea asociatiei, convocata in regim de urgenta, nu au fost prezenti decit membrii Comitetului si in consecinta, presedintele si Comitetul au decis montarea unor camere in holurile de la parter, pt a detecta mai usor cine si cum patrunde in imobil, plus cine poate fi autorul unor deteriorari (avind in vedere ca abia s-a efectuat o renovare). Intrebare: E corecta decizia Comitetului in legatura cu montarea sistemului de supraveghere la parter? Poate cineva s-a atace, ca fiind atac la intimitate? In caz ca nu, ce trebuie facut? Va multumesc
Cine a intrebat : adm. Constantinescu
Data intrebarii : 2013-11-16
Raspuns
Holul de la parter este proprietate indiviza, spatiu comun, si in consecinta nimeni nu se poate plange ca ii este invadata intimitatea.
La alte blocuri in afara de sistemul de supraveghere exista si portar, care noteaza cine, la ce ora si la ce apartament merge. :)
Cu stima, DscLex
<<< Inapoi