Intrebare :
Spatiul din spatele blocului este comun? Daca el a fost transformat intr-un parc,cu banci si tobogane, el ramane spatiul comun al locatarilor blocului? Problema este ca in acel parculet s-au aciuat diversi vagabonzi care fac galagie. se poate face ceva in acest sens? Multumesc.
Cine a intrebat : Anna
Data intrebarii : 2011-09-16
Raspuns
Spatiile dintre blocuri sunt proprietatea statului/primariei care in marinimia lui /ei :) ne permite inca sa le folosim.... fara sa platim chirie.
Daca cetatenii patriei nu se comporta civilizat in aceste parculete, trebuie sa apelati la organele de represiune si control, numite Politie, Jandarmerie, etc.
telefon: 021.112 Nu disperati in situatia lipsei de rezultate imediate si apelati cu constiinciozitate in continuare acel numar.
Pana la urma, dupa ce vor rezolva celelalte probleme majore pe care le au, vor veni sa adune si vagabonzii.
Pentru cateva ore.
Dupa o sa trebuiasca sa sunati din nou si tot asa.
In acest fel domnia voastra o sa aveti o activitate civica pana la senectute, compania de telefon beneficii indirecte si "organili" o permanenta activitate in slujba patriei noastre.
Mai exista variantele sa angajati o firma de paza, sa cereti primariei ingradirea si inchiderea parculetului dupa orele 21,00 sau sa va luati gandul de la el.
Cu stima, DscLex
<<< Inapoi