Intrebare :
Nu m-ati lamurit deloc la intrebarea mea: „As dori sa stiu daca Legea 170/2010 care modifica legea cadastrului 7/1996 a fost atacata la Curtea Constitutionala si daca s-a dat vreun raspuns. De asemenea, as dori sa stiu daca s-a sesizat, la modul oficial (si cine ar fi trebuit sa o faca), faptul ca aceasta lege incalca art. 44 din Constitutie si art. 1, Protocolul 1 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului.” Apelez la Dumneavoastra tocmai pentru ca nu ma descurc singur pe acest sait si nici pe alte saituri cu profil juridic. De exemplu, nu gasesc pe sait deciziile emise de Curtea Constitutionala - imi puteti da adresa exact? De asemenea, pentru cele „in lucru” ma trimiteti la saitul curtii constitutionale, dar nici macar nu imi dati adresa saitului (o stiam deja, dar nu ma descurc pe sait ca sa gasesc ceea ce caut). Nici nu mi-ati raspuns daca s-a sesizat sau nu la modul oficial faptul daca aceasta lege incalca art. 44 din Constitutie si art. 1 … (chestiile astea le stiu tot de aici, de pe acest sait). Va solicit aceste informatii la care Dumneavoastra, ca specialisti in domeniul juridic, aveti acces mult mai usor si mai repede decat mine. Raspunsul Dumneavoastra nu mi-a fost de nici un folos! Va rog, poate o sa imi dati, totusi, un raspuns informat, corect si complet! Va multumesc! Ungureanu Vasile
Cine a intrebat : Ungureanu Vasile
Data intrebarii : 2011-08-02
Raspuns
Stimate domn, Credem ca domnia voastra NU este lamurita cu privire la manirea acestui site/rubrici.
Ce solicitati domnia voastra este o Cunsultatie Juridica.
Din pacate Consultatiile Juridice, adica munca de cautare, analiza, etc. efectuata in locul dvs., se plateste si trebuie sa va adresati unui cabinet de avocatura.
Noi oferim DOAR INDRUMARI GRATUIE, adica unde sa cautati SINGUR, ceea ce va intereseaza si referiri la principii generale de drept.
Peste faptul ca puneti o intrebare de Drept Constitutional, la o rubrica pentru indrumarea Asociatiilor de locatari, am trecut zambind.
In acest context consideram ca v-am raspuns mai mult decat complet.
Cu stima, DscLex
<<< Inapoi