ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93130143 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
LEU
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Leu
Leu - Zodia
23 iulie - 22 august

Semn de foc fix, (stabil), masculin (extrovertit), guvernat de Soare
Verbu1 caracteristic: "a vrea"
Dominanta: creativitatea si imaginatia
Atuuri: generozitatea si entuziasmul
Piatra norocoasă: rubin
Metal: aur
Culoarea norocoasă: galben, orange
Ziua norocoasă: sâmbăta
Cifre norocoase: 1, 8, 10
Locurile norocoase: orase foarte mari, spatii deschise
Reprezentând cel de al cincilea semn zodiacal, Leul este guvernat de Soare si acest lucru este sesizat imediat. La fel ca si Soarele, considerat în mitologie centrul univesului, Leul simte că este centrul universului si totul trebuie să se rotească în jurul său. Semnul aflat în opozitie cu Leul este Vărsătorul si în timp ce acesta este preocupat de bunăstarea celorlalti, de ideea de colectivitate la Leu se manifestă din plin egocentrismul, pentru el contând propria personalitate si bunăstare.
Ambitios si plin de energie, Leul are nevoie să-si găsească un mediu care să-i stimuleze creativitatea si în care să-si poată pune în valoare calitătile de care este constient. Forta de convingere si vointa de fier tipice zodiei le va pune întotdeauna în slujba unor idealuri nobile pentru că ceea ce contează pentru el cel mai mult este adevărul si dreptatea pentru care e în stare să meargă până în pânzele albe.
Foarte orgolios îsi doreste să fie tratat ca un rege si ceilalti să-l asculte. Posedă o energie fizică si psihică uriasă care-l fac să-si ducă întodeauna la îndeplinire planurile. Ambitia si încrederea în fortele proprii sprijinite de o puternică personalitate pe care stie să si-o pună în evidentă îl vor conduce spre o carieră strălucită indiferent de domeniul abordat.

Dintre toate semnele zodiacale, Leul este cel care dispune de certe calităti actoricesti, fiind o figură teatrală si charismatică care-i atrage pe ceilalti ca un magnet. La popularitatea de care se bucură contribuie umorul său si altruismul de care dă dovadă.
Iubeste oamenii si simte nevoia să fie în permanentă înconjurat de acestia si desi este foarte egocentric poate fi în acelasi timp generos si afectuos în manifestările sale.
Este inteligent dar uneori temperamentul impulsiv îi poate crea probleme pentru că nu suportă jumătătile de măsură iar ceea ce detestă cel mai mult este incompetenta, lasitatea si minciuna.

În relatiile cu cei din jur poate fi câteodată cam naiv dar are noroc si se descurcă în orice situatie. Îi place să fie primul în orice face si este cu sigurantă semnul zodiacal care are calităti înnăscute de lider. Demn de încredere si bun organizator, sociabil si comunicativ, îi place să trăiască bine si are toate sansele să reusească acest lucru. Idealul Leilor este să devină cunoscuti de toată lumea si atât timp cât sunt în centrul atentiei se simt excelent iar lucrul acesta îi conduce spre succes.
Se afirmă prin propriile forte si dorinta de a obtine victoria, dublată de o vointă de neegalat îl ajută să reziste în conditii oricât de vitrege. Memoria excelentă, modul de a gândi practic si intuitia vin de asemenea în sprijinul lui si fac din el o persoană de invidiat.

Se poate câteodată să reactioneze exagerat în fata unui obstacol, dar felul lui decis si optimist de a vedea lucrurile la care se adaugă mândria si încăpătânarea îl determină să nu abandoneze si să încerce să resolve totul singur fără a cere ajutorul cuiva.
Ca semn de foc care se respectă, caracteristica lui este de a actiona mai înainte de a analiza situatia. Vrea să trăiască viata cu entuziasm, pentru el momentul de acum contează, nu ce a fost sau ce va fi. Idealist, pasional, cald si sensibil, nu tine cont dacă ceea ce vrea el este posibil sau nu.

Cu toate că mereu pare sigur de sine îi este teamă că ceilalti l-ar putea critica sau, mai rău, că ar fi ridicol. Are nevoie în permanentă de atentia celor din jur si vor fi destui cei care să-i flateze orgoliul, spunându-i că este cea mai veselă, drăgută si atrăgătoare fiintă pe care au întâlnit-o dar acestia nu urmăresc de fapt decât să profite de bunătatea si generozitatea Leului.

Foarte risipitor, nu ezită să-si cheltuiască toti banii pentru a-si satisface capriciile si pentru a dovedi celorlati de ce sunt în stare, impresionându-i. Îsi doreste atât de mult să primească complimente din partea tuturor si chiar dacă îsi dă seama că aceste complimente nu sunt decât linguseli nu se supără. Dacă nu se simte apreciat se închide în sine însusi si devine agresiv cu cei din jur. Nu are răbdare să-i asculte pe ceilalti si nici nu se poate controla mai ales că are tendinta de a dramatiza si convins cum este că are în permanentă dreptate va încerca să-si convingă anturajul că lucrurile stau asa cum spune el.

În atitudinea lui predomină eleganta si un aer usor ostentativ. Poate părea inaccesibil si arogant dar cu toatea acestea este departe de a fi un bloc de gheată. Dimpotrivă, are toate calitătile pentru a atrage partenerii de sex opus, prin felul în carea arată si se miscă. Trăsăturile lui sunt foarte bine conturate iar dincolo de privirea lui poti simti puterea pe care o degajă. Nu-si ascunde sentimentele niciodată si îi va molipsi si pe ceilalti cu manifestările lui de bucurie sau de mânie.
În permanentă încordat pentru că Leul este o persoană activă, gata să facă fată oricărei situatii. Are reflexe rapide si gesticulează mult pentru că vrea să impresioneze dar si să se impună oricum, oricui si oricând.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1813 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.