ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93129568 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
LEU
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Leu
Leu - Zodia pe zile
23 iulie - 22 august

Semn de foc fix, (stabil), masculin (extrovertit), guvernat de Soare
Verbu1 caracteristic: "a vrea"
Dominanta: creativitatea si imaginatia
Atuuri: generozitatea si entuziasmul
Piatra norocoasă: rubin
Metal: aur
Culoarea norocoasă: galben, orange
Ziua norocoasă: sâmbăta
Cifre norocoase: 1, 8, 10
Locurile norocoase: orase foarte mari, spatii deschise
Primul decan ( 23 iulie - 2 august )

Este un visător cu o doză prea mare de idealism pentru timpul pe care îl trăieste. Are o gândire rafinată si va învăta din experientele vietii, vindecându-se pentru totdeauna de naivitatea din copilărie. Cam suspicios în relatiile cu ceilalti, vanitos, are o părere foarte bună despre sine si nu are răbdare să-i asculte pe ceilalti. Este norocos si va reusi să realizeze ceea ce si-a propus. Trebuie doar să dea dovadă de ceva mai mult entuziasm.


23 iulie: Hotărât, merge până la capăt, fără să se abată din drum. Vointa de fier si cinstea de care dovadă îi cuceresc pe cei din jur.

24 iulie: Inteligent si abil, nu are probleme să-si impună propriul punct de vedere manipulându-i pe ceilalti. Se află într-o permanentă întrecere si singurul lucru pe care îl urmăreste cu îndârjire este victoria.

25 iulie: Temperamental si imprevizibil, îi surprinde pe ceilalti cu reactiile sale. Stie să-si pună în valoare calitătile si va face orice efort pentru a-si atinge scopurile chiar dacă asta înseamnă să facă sacrificii.

26 iulie: Uneori cam indolent si indecis dar tandru si afectuos, îsi doreste să întemeieze o familie cu multi copii pe care să-i vadă strânsi în jurul său si de aceea se va căsători de timpuriu.

27 iulie: Prudenta si răbadrea este ceea ce îl caracterizează cel mai bine. Este putin mai retras fată de majoritatea nativilor dar acest lucru nu-l va împiedica să obtină ceea ce doreste.

28 iulie: Este posibil să fie dezamăgit din cauza oamenilor care profită de pe urma prea marii lui încrederi în ceilalti. Din fericire pentru el nu se simte foarte afectat de acest lucru si îsi contiunuă drumul mai departe.

29 iulie: Plin de pasiune, se aprinde repede dar la fel de repede se stinge si caută altceva. Este indecis si nici un partener nu i se pare că ar fi ceea ce doreste el si atunci mai încearcă.

30 iulie: Cam agresiv si imprudent, îi uimeste prin felul de a reactiona până si pe cei apropiati de sufletul lui. Nu acceptă să fie contrazis si vrea să urmeze doar calea pe care si-a ales-o fără nici un fel de interventii ale altcuiva.

31 iulie: Cam dur si rigid în manifestările sale, cu mult simt practic simte totusi nevoia să fie sprijinit de ceilalti. Îi lipseste vointa de a se impune prin fortele proprii.

1 august: Generos, altruist îsi câstigă usor un nume si chiar dacă dă dovadă de prea multă exigentă în raporturile cu cei din jur, acestia îl apreciază pentru ceea ce face. Câteodată se simte cam singur si neînteles.

2 august: Ambitios dar în acelasi timp vunerabil, simte nevoia să ascundă acest lucru fată de ceilalti si de aceea are un aer misterios. Va cunoaste faima dar si decăderea bruscă.


A1 doilea decan ( 3 august - 12 august )

Rational, calm, plin de idei, spontan, se va afla mereu în centrul atentiei, convingându-i pe ceilalti că cel mai bun este punctul lui de vedere. Îsi doreste să obtină aprecierea anturajului stiind că acest lucru înseamnă avansarea pe scara ierarhică. Are impresia că lui nu i se poate întâmpla nimic rău chiar dacă ceilalti sunt de altă părere. Nu este răzbunător dar dă dovadă de foarte multă intolerantă ceea ce îi poate atrage critici din partea celor din jur care îl consideră putin cam paranoic.


3 august: Va avea în viată un drum fără obstacole si se va bucura de protectie. Ca manifestare este când calm si supus, când foarte nervos si cu iesiri necontrolate.

4 august: Are foarte multă personalitate dar nu va reusi să facă o carieră strălucită pentru că se lasă influentat de cei din jur. Este foarte sensibil si dacă consideră că a găsit pe cineva care să reprezinte iubirea vietii lui nu va ezite să-i îndeplinească orice dorintă.

5 august: Nu-si pierde capul în nici o împrejurare dând dovadă de foarte mult calm si stăpânire de sine. Se va căsători mai degrabă din interes decât din dragoste.

6 august: Sensibil si impresionabil, spre deosebire de majoritatea Leilor îi place să trăiască mai retras, departe de lumea dezlăntuită.

7 august: Produce o puternică impresie celor din jur si este genul de persoană care întotdeauna alege prezentul de teamă că viitorul ar putea fi nefast si i-ar anula toate planurile pe care si le-a făcut.

8 august: Foarte devotati partenerilor de viată chiar dacă acestia nu merită încrederea pe care el le-o acordă. Suferă atunci când se simte trădat, mai ales că ceea ce doreste el este de fapt să se simtă în sigurantă din punct de vedre afectiv.

9 august: Pe ansamblu nu va străluci dar este un spirit conciliant si datorită faptului că posedă foarte multă energie, ar putea să o folosească practicând un sport de performantă.

10 august: Încearcă să călătorească cât mai mult si nici un obstacol nu va fi prea greu de trecut pentru el în dorinta de a-si atinge scopul, acela de a cunoaste lumea cât mai bine.

11 august: Dacă cei din jur nu fac efortul să-l cunoască mai bine l-ar putea crede un mincinos incurabil dar el vrea doar să le câstige simpatia si să se afle în centrul atentiei.

12 august: În aparentă foarte dur, are un caracter amabil si rezervat. Nu posedă destulă vointă si acest lucru se va reflecta mai târziu în planurile începute si abandonate.


Al treilea decan ( 13 august - 22 august )

Fire de luptător cu o existentă agitată, dinamic si entuziast, ambitios si risipitor, făcând tot felul de excese. Ceilalti se plictisesc repede de lungile lui monologuri despre situatia strălucită pe care o va dobândi, considerându-l doar un lăudăros. Cu conditia să nu tină seama de părerile lor si să facă ceea ce si-a propus ar putea ajunge acolo unde si-a propus.


13 august: Impulsiv si imprudent se bazează pe ajutorul prietenilor pentru a reusi să facă ceea ce a început. Nevoia permanentă de prietenii poate fi si un handicap în momentul când acestia îl vor părăsi si el nu va mai avea pe cine să se bazeze.

14 august: Talent artistic rafinat care însă trebuie sustinut de eforturi prelungite pentru ca acest talent să fie valorificat.

15 august: Stie să se impună ca lider dar îsi sacrifică viata personală în favoarea celei profesionale si din acest motiv va avea probleme în familie care îi vor face nenumărate reprosuri.

16 august: Visează cu ochii deschisi si datorită firii lui boeme nu îl interesează aspectele materiale ale vietii de zi cu zi si de aceea nu se va agita niciodată să câstige bani.

17 august: Abil si plin ce complicatii, se simte atras de tot ceea ce străluceste: aur, bijuterii. Îsi doreste un post sigur si bine plătit.

18 august: Detestă jumătătile de măsură si nu este în stare să facă compromisuri ceea ce îi va creea mari necazuri din punct de vedere profesional sau sentimental.

19 august: Ambitios dar în acelasi timp si foarte generos, nu reuseste să înteleagă cum pot unii oameni chiar foarte apropiati lui să profite de bunătatea lui si atunci se simte jignit.

20 august: Fire mai retrasă, introspectiv, sensibil, preferă de cele mai multe ori să mediteze în singurătate, dorindu-si o existentă calmă, fără aventuri.

21 august: E întotdeauna bine dispus, plin de viată si îsi doreste o familie numeroasă, cu multi copii care să vadă în el un patriarh. Nu este foarte sigur că va ajunge să-si îndeplinească dorinta deoarece el caută mereu ceva nou si incitat.

22 august: Face promisiuni pe care nu le va onora niciodată. Are multi pietenii pentru că stie să jongleze cu vorbele si să-si convingă auditoriul cu farmecul său.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1813 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.