ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93189022 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
LEU
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Leu
Leu - Ipostaze
23 iulie - 22 august

Semn de foc fix, (stabil), masculin (extrovertit), guvernat de Soare
Verbu1 caracteristic: "a vrea"
Dominanta: creativitatea si imaginatia
Atuuri: generozitatea si entuziasmul
Piatra norocoasă: rubin
Metal: aur
Culoarea norocoasă: galben, orange
Ziua norocoasă: sâmbăta
Cifre norocoase: 1, 8, 10
Locurile norocoase: orase foarte mari, spatii deschiseBarbatul din zodia Leu

Foarte mândru de felul în care arată, - de obicei bărbatii Lei sunt înzestrati cu un fizic atrăgător - orgolios si plin de sine atrage persoanele de sex opus, având multe aventuri la activ, doar din dorinta de a fi admirat. Este foarte inteligent dar si cam îngâmfat din păcate, defect care îl poate transforma într-un individ fără scrupule.
Se erijează în lider oriunde s-ar afla, în familie sau în anturajul său. Are fortă de convingere si stie o multime de lucruri cu care îsi uimeste prietenii. Dorinta lui de a trăi viata intens si de a fi adulat de ceilalti îl fac să ducă lucrurile la extrem. Se îmbracă extravangant, îsi cheltuieste toti banii la petreceri, provoacă scandaluri, bea până când cade sub masă si totul nu pentru că îi place, ci pentru a-i impresiona pe ceilalti.
În familie vrea sa fie nr. 1, el este capul familiei si lui trebuie să i se dea ascultare. Va face orice sacrificii pentru familia sa, pentru ca acesteia să nu-i lipsească nimic. Este cald si întelegător, încercând să-i protejeze pe cei apropiati lui fără a deveni posesiv pentru că în primul rând vrea să se simtă el însusi liber.
Sotia lui trebuie să fie o femeie frumoasă si cu mult bun simt pentru a nu încerca să-i submineze autoritatea. Nu admite să fie contrazis si odată ce a hotărât într-un anume fel asa rămâne. Dincolo de aparentele explozive si temperamentul vulcanic se ascunde însă singurătatea si mai ales teama că i-ar putea dezamăgi pe ceilalti.

Femeia din zodia Leu

Inteligentă si plină de farmec, nu are probleme în a-i cuceri pe reprezentantii sexului opus si îsi doreste lângă ea un bărbat puternic. Va avea putine prietene femei deoarece stârneste invidii datorită felului în care arată si îi cucereste pe bărbati. Foarte orgolioasă si plină de încredere în fortele sale, îsi doreste o dragoste profundă, dar este constientă că este inutil să-l astepte pe Făt-Frumos, care să o înteleagă si să o iubească asa cum visează ea.
Pentru o Leoaică contează foarte mult aspectul exterior, hainele scumpe, bijuteriile si nu va ezita să le etaleze ori de câte ori va avea ocazia. În dragoste este foarte pretentioasă si va găsi foarte greu un bărbat care să-i satisfacă toate pretentiile. Vrea să fie în permanentă admirată si înconjurată de oameni care să-i facă complimente. Desi se îndrăgosteste greu, atunci când o face se transformă în femeia cea mai tandră si afectuoasă.
Este sotia ideală pentru un bărbat ambitios, pentru că femeia Leu este sprijinul ideal pentru partenerul său în tot ceea ce vrea acesta să realizeze. Îsi iubeste copii foarte mult, răsfătându-i exagerat, prin faptul că le oferă o viată de lux, multă libertate si multă dragoste maternă. Nu-si va pierde pea mult timp pentru a le face educatie fiind o fire independentă care tine foarte mult la libertatea sa.
Pe ansamblu este genul de femeie originală care stie ce vrea de la viată.

Copilul din zodia Leu

Orgoliul caracteristic se manifestă încă din fragedă copilărie, copilul Leu nesuportând să fie admonestat sau criticat în fata unor straini. În anturajul său, bineînteles că este sef pentru că este generos si întodeauna prietenii stiu că pot conta pe el.
Este din fire curios, niciodată multumit cu ceea ce stie, dorind să cunoască cât mai multe si să se perfectioneze. Vesel, exuberant, foarte activ, îsi ascunde cu abilitate emotivitatea si teama că ceilalti s-ar putea îndoi de calitătile sale.
Este inutil ca părintii să încerce să-l educe folosind forta pentru că se va încăpătâna si mai mult în convingerile sale si atunci dintr-un copil drăgut si afectuos se va transforma într-un rebel de nestăpânit.
Dacă este înconjurat de afectiune si tratat cu întelegerea pe care crede el că o merită are toate sansele să-si pună în valoare cât mai bine calitătile.

Seful din zodia Leu

Incontestabil, Leul are calităti native de lider si în sprijinul acestor afirmatii se pot enumera calităti cum ar fi: puternica încredere în sine, simtul organizatoric, vointa de fier si charisma cu care îi cucereste pe ceilalti.
Stie să se pună în situatii favorabile iar farmecul si optimismul de care dă dovadă îl fac să aibă succes iar popularitatea lui să fie în permanentă crestere. În relatiile cu angajatii si colaboratorii săi este foarte exigent, dar în acelasi timp foarte generos.
Îi este greu să recunoască că uneori subordonatii săi pot avea idei mai bune decât ale sale dar va tine cont întotdeauna de părerile lor, fiind corect si răsplătindu-i, uneori mai mult decât merită, pentru că vrea să lase o impresie bună.
Este foarte mândru, nu acceptă criticile si doamne fereste! să te îndoiesti că deciziile luate de el nu sunt tocmai cele mai corecte. Apreciază un subaltern cu simtul umorului, dinamic, ordonat si spiritual, care stie să-i flateze orgoliul.
Va practica meserii care să-i pună în valoare calitătile si pe care exercitându-le să se afle în centrul atentiei tuturor, să culeagă aplauze la scenă deschisă, să fie admirat si să reprezinte un adevărat exemplu pentru ceilalti

Subalternul din zodia Leu

Chiar si în situatia de subaltern, Leul încearcă să-si manifeste rolul de conducător. Dinamismul său si-l va pune în slujba unui singur ideal, acela de a avansa cât mai repede si de aceea va face mari eforturi pentru a dovedi de ce este în stare, convingându-i pe ceilalti că merită să fie sef.
Foarte greu se acomodează cu o pozitie inferioară, să primească ordine sau să suporte autoritatea altei persoane. Ceea ce îl deranjează cel mai mult este nerecunoasterea meritelor sale. Constiincios în ceea ce priveste profesia sa, nu-i place sa-si piardă timpul cu fleacuri pe care le lasă în seama altora. Dacă în postul pe care îl are nu reuseste să urce pe scara ierarhică va părăsi imediat acel post si îsi va căuta un altul în care să se simtă propriul său stăpân.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1812 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.