ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93129877 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
LEU
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Leu
Leu - Compatibilitati
23 iulie - 22 august

Semn de foc fix, (stabil), masculin (extrovertit), guvernat de Soare
Verbu1 caracteristic: "a vrea"
Dominanta: creativitatea si imaginatia
Atuuri: generozitatea si entuziasmul
Piatra norocoasă: rubin
Metal: aur
Culoarea norocoasă: galben, orange
Ziua norocoasă: sâmbăta
Cifre norocoase: 1, 8, 10
Locurile norocoase: orase foarte mari, spatii deschiseLeu-Leu

Se înteleg foarte bine numai din punct de vedere profesional pentru că se completează reciproc. Din punct de vedere sentimental, relatia este un esec pentru că firile orgolioase îi împiedică să ajungă la o întelegere.

Leu-Fecioara

Afectiv s-a putea ca lucrurile să evolueze destul de bine, cu conditia ca Fecioara să nu fie prea curioasă iar Leul destul de tolerant. Profesional nu se înteleg deloc pentru că Leul nu suportă să fie criticat în permanentă de Fecioară iar aceasta nu admite autoritarismul si aerul de superioritate afisat de Leu.

Leu-Balantă

Dacă fiecare va sti să renunte la orgoliile personale si să facă anumite concesii este posibil ca relatia să meargă foarte bine. Amândurora le place viata mondenă, sunt sociabili si au gusturi comune.

Leu-Scorpion

Ambele zodii posedă o personalitate puternică dar diferentele prea mari de caracter nu se pot compensa prin atractia sexuală pe care o resimt unul pentru celălalt. Pentru Leu, ranchiuna si gelozia Scorpionului sunt insuportabile iar dorinta de libertate a Leului nu este înteleasă de Scorpion.

Leu-Săgetator

Legătura dintre cele două semne de foc este ideală, din toate punctele de vedere. Orgoliul, entuziasmul si dorinta de a învinge îi apropie si în sfârsit fiecare poate spune că si-a găsit un partener pe măsură.

Leu-Capricorn

Dacă ajung la un echilibru în relatia lor va fi o relatie solidă. Din punct de vedere temperamental Leul este extrovertit, expansiv în timp ce Capricornul este mai retras, mai rational si tocmai modul diferit de abordare a problemelor îi poate ajuta pe amândoi.

Leu-Vărsător

Întelegerea este excelentă in plan sexual dar nu si pe celelalte planuri, iar o relatie nu se reduce doar la sex. Aerul impetuos al Leului îl intimidează pe Vărsătorul plin de fantezie care vrea să trăiască liber. În final este o relatie care poate să dureze dar se si poate încheia brusc ca si cum n-ar fi fost.

Leu-Pesti

Poate că la începutul relatiei pe Leu să-l flateze dependenta Pestilor de el dar pe parcurs neîncrederea si sensibilitatea Pestilor îl deranjează iar acestia se simt jigniti de agresivitatea Leului.

Leu-Berbec

Relatia promite să fie trainică datorit afinitătii stabilite între semnele de foc. Berbecul nu se simte dominat si acceptă ca Leul să preia conducerea iar acesta îsi doreste ca de partea lui să se afle o persoană dinamică precum Berbecul.

Leu-Taur

Desi pe plan sexual, legătura este excelentă, Leul nu poate întelege încăpătânarea mergând până la fanatism a Taurului iar acesta este deranjat de dorinta Leului de a domina cu orice pret. În final, relatiile dintre ei ajung atât de tensionate încât o ruptură este inevitabilă.

Leu-Gemeni

Dorinta de libertate atât de arzătoare la ambele semne îi uneste si relatia poate fi excelentă pentru că vointa puternică a Leului este sustinută de inteligenta Gemenilor. În timp în relatia lor pot apărea complicatii pentru că Leul îi găseste pe Gemenii superficiali iar acestia la rândul lor îi consideră pe Lei mult prea sentimentali.

Leu-Rac

Cu conditia ca Leul să accepte slăbiciunile Racului, sensibilitatea si pesimismul acestuia, se poate ajunge la stabilirea unei relatii, desi este putin probabil. Impulsivul Leu are în comun cu introvertitul Rac atasamentul pentru familie dar nu se stie dacă este de ajuns pentru evitarea unui conflict. Depinde doar de fiecare nativ.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1813 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.