ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 90788117 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
CAPRICORN
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Capricorn
Capricorn - Zodia pe zile
21 decembrie - 19 ianuarie

Semn de pamant, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), guvernat de planeta Saturn
Verbu1 caracteristic: "a folosi, a organiza"
Dominanta: constiinciozitatea, disciplina
Atuuri: organizarea, ambitie, perseverenta
Piatra norocoasă: onixul
Metal: plumbul
Culoarea norocoasă: kaki, negru
Ziua norocoase: duminica
Cifre norocoase: 3, 16, 25
Locurile norocoase: cele linistite si retrase
Primul decan ( 21 decembrie – 31 decembrie )

Cei născuti în primul decan se caracterizează printr-un dezvoltat simt al datoriei cu care încearcă să contrabalanseze egoismul care-l îndrumă în viată si-l fac să-si dorească pentru sine totul cu orice pret.
Este perseverent, fără scrupule, parvenit si plin de sine dar pe cât de multe defecte are, pe atât de multe calităti care îl vor ajuta să-si găsească directia.
Are răbdare si stie când să atace si de aceea poate face carieră în domeniul politic. Este evitat de cei din jur mai mult din instinct, dar lui nu-i pasă de acest lucru, fiind constient că el nu are nevoie de nimeni pentru a-si demonstra valoarea.


21 decembrie: Este amabil si va fi înconjurat de prieteni buni. Va aduce o viată linistită, realizată pe toate planurile pentru că are suficient de mult tact pentru a se concentra asupra scopului propus.

22 decembrie: Nu are curajul să se aventureze în actiuni riscante si de aceea chiar dacă ideile lui sunt strălucite, prudentă exagerată îi va împiedica evolutia. Este mai rezervat dar va fi înconjurat de colaboratori care îl vor sprijini.

23 decembrie: Fire meditativă, fără a înregistra succese pe plan sentimental, se va închide în sine însusi si în final va ajunge să se căsătorească din interes, nu pentru că ar fi o solutie mai comodă ci pentru că urăste sentimentalismele ieftine.

24 decembrie: Datorită norocului dar poate si a unei mosteniri nesperate se poate spune despre acest nativ că nu va duce niciodată lipsă de bani. Stie să manipuleze oamenii în favoarea sa.

25 decembrie: Posedă o foarte bună intuitie care îi va fi de folos în orice situatie s-ar afla. Este constiincios dar se bazează mai mult pe instinct, decât pe ratiune sau experientă.

26 decembrie: Un om la locul lui – modest si cinstit. Nu iartă niciodată dacă a fost trădat. Foarte calm si devotat familiei si prietenilor pentru care este în stare să se sacrifice.

27 decembrie: Frământările si ezitările fac parte din viata lui si-l macină în continuu. Vrea să reusească în viată si de aceea e în stare să sacrifice confortul personal, inclusiv familia în scop.

28 decembrie: Nu are trăsătură definitorii care să-l reprezinte singure, fără ca el să facă cel mai mic efort. Fiind constient de acest lucru, precum si de faptul că în viata câstigă doar cel mai tare, nu are încredere în nimeni si reuseste să-si facă dusmani chiar si din cei apropiatii lui.

29 decembrie: Are mari pretentii de la propria persoană si din păcate cum nu se poate ca în viată să ai totul, nu va stii cum să împace ascensiunea pe scara ierarhică cu viata de familie, în final sacrificând familia în favoarea carierei.

30 decembrie: Va avea succese neasteptate pentru că stie să-si ordoneze în mod clar prioritătile. Îsi cunoaste limitele si atunci când îsi dă seama că nu va reusi să se realizeze din punct de vedere financiar va încerca să-si valorifice talentul artistic.

31 decembrie: Este încăpătânat si nu reuseste să se facă înteles de ceilalti datorită prea marii sale exigente în raporturile cu acestia. Succesele sale pot proveni din relatiile cu partenerii de sex opus.


Al doilea decan ( 1 ianuarie – 10 ianuarie )

Sunt un amestec de-a dreptul exploziv nativii din acest decan. Imaginea lor poate fi creionată pornind de la reprezentări ale violentei, cruzimii, arivismului la care se adaugă lipsa de scrupule si dispretul fată de ceilalti toate ridicate la pătrat.
Din păcate nu se poate spune că zeita Fortuna este de partea lui si va avea probleme si în familie.
Foarte critic cu anturajul lui pe care va reusi în final să-l îndepărteze datorită replicilor pur si simplu malitioase.
Pasiunea care-l domină îl vor impinge în mod frecvent să-si însele partenerul chiar dacă recunoaste că-l iubeste.


1 ianuarie: Are nevoie de ceva mai mult realism si clarviziune, nefiindu-i suficientă inteligenta nativă pentru a avansa pe scara ierarhică. Are noroc că prietenii vor fi mereu alături de el si îl vor sprijini în actiunile sale.

2 ianuarie: Este mult prea impulsiv, nesuportând să fie contrazis chiar dacă stie că a gresit. Îsi urmăreste scopul propus aproape cu obstinatie, cei din jur considerându-l chiar fanatic.

3 ianuarie: În viata acestui nativ pot exista mari răsturnări de situatie, în sensul că poate câstiga foarte bine dar poate si pierde datorită lipsei sale de perseverentă si a stării de apatie care îl cuprinde deseori.

4 ianuarie: Va avea succes mai putin datorită gândirii sale sclipitoare cât mai mult intuitiei. Are un farmec aparte, apreciat de ceilalti, desi este un tip mai agresiv, usor iritabil si ale cărui manifestări produc mirare în societate.

5 ianuarie: Se controlează în permanentă, atât din punct de vedere sentimental cât si financiar si va face avere prin felul lui mai strângător. Din păcate îsi va găsi cu greu o parteneră sau un partener, mai ales dacă acesta îsi doreste mai mult sentiment si mai putină contabilitate.

6 ianuarie: Pune propria dorintă de libertate mai presus chiar de relatia cu partenerul de viată. Cam sarcastic în remarcile sale, lucru care îi poate jigni adânc pe cei care tin la el. Este viclean si crede că cea mai bună apărare este atacul si aceste atitudini îl vor duce sigur la succes din punct de vedere material.

7 ianuarie: Stie să manipuleze masele, fiind un abil mânuitor de cuvinte. Jovial, mereu bine dispus, reuseste să câstige încrederea anturajului care îsi doreste să fie în preajma lui în permanentă iar el se foloseste de acest lucru pentru a câstiga experientă.

8 ianuarie: Este posac, lipsit de perspectivă asupra vietii în general, nesociabil, preferând singurătatea. Posedă o foarte bună memorie si o inteligentă remarcabilă dar din păcate accesele lui de răutate îi scad din valoare.

9 ianuarie: Se bazează mai mult pe forta fizică decât pe inteligentă. Poate sintetiza clar aspectele unei probleme dar este foarte ezitant si nestatornic, nereusind să ajungă în final la o concluzie pertinentă. Va dobândi o situatie materială stabilă si mai ales satisfăcătoare.

10 ianuarie: Consideră că pragmatismul si tenacitatea sunt aliatii lui cei mai importanti dar este meschin si nu cunoaste ce este mila sau compătimirea fată de ceilalti. Cu toate acestea se va feri să ia hotărâri în numele altora.


Al treilea decan ( 11 ianuarie – 19 ianuarie )

Nativii din cel de al treilea decan se fac remarcati în mediul în care trăiesc relativ usor, pentru că de cele mai multe ori au idei geniale si sunt perseverenti. Este un tip spiritual, foarte original dar preferă să-si cultive talentul în singurătate. Nu se poate spune că are parte numai de noroc sau numai de ghinion, aflâdu-se undeva la mijloc. În relatiile cu cei din jur sunt plini de tact si amabili, dar în viata personală sunt sfâsiati de două tendinte opuse: pe de o parte ratiunea îi obligă să facă lucrurile după un anume tipic, tinzând spre perfectiune iar pe de altă parte senzualitatea lor puternică nu le dă pace, îndemnându-i să lase totul deoparte si să îsi asculte instinctul. Prezenta lor fermecătoare cucereste orice anturaj în care se află.


11 ianuarie: Este foarte greu de cunoscut în adevărata lui înfătisare pe care o disimulează, încercând să păstreze anumite aparente care i se par lui mai convenabile. Doar fată de cei mai apropiati va fi în mod real sincer si va recunoaste ceea ce simte sau ceea ce gândeste.

12 ianuarie: Este constient că sansa este de partea lui si cum este foarte inventiv premisele unei reusite sunt ca si garantate. Încearcă să fie cât mai altruist cu putintă desi între dorintă si faptă uneori este cam mare distanta.

13 ianuarie: Se adaptează usor la situatii sau la oamenii cu care vine în contact si este din fire foarte curios, dorind să afle cât mai multe lucruri. Practic, nepierzându-si timpul cu fleacuri va avea rezultate bune dacă eforturile sunt pe măsura asteptărilor sale.

14 ianuarie: Are aptitudini pentru a deveni un bun cercetător stiintific, fiind dotat cu o memorie fenomenală, spirit analitic si logică de fier. Partea lui forte este însă mai mult teoria decât practica dar va reusi dacă perseverează.

15 ianuarie: Nu are prea multi prieteni, în schimb dispune de importante resurse financiare. Vrea să ducă o viată de lux si să beneficieze de cât multe titluri, mai mult sau mai putin onorifice, dar care să-i flateze orgoliul propriu.

16 ianuarie: Foarte vanitos, este o persoană care îsi supraestimează calitătile, în special inteligenta. De aceea, încetul cu încetul în sinea lui se va instaura o stare de autosuficientă, nu va mai face nici un efort si de aceea succesele lui vor fi rare si aproape fără nici o semnificatie.

17 ianuarie: Trăieste mai mult într-o lume ideală si când dă ochii cu realitatea va suferi mari deziluzii. Retras, fără mari pretentii are impresia că ceilalti nu vor decât să speculeze greselile lui în favoarea lor.

18 ianuarie: Nu îi stă în obicei să se implice emotional într-o relatie sentimentală. Se aprinde repede dar tot la fel de repede se stinge si uită de la ce a pornit totul. Pentru ca viata lui să fie ceva mai sigură ar trebui să analizeze mai bine situatiile.

19 ianuarie: Superficial si instabil nu va fi luat niciodată în serios de ceilalti. Cu un limbaj mai vulgar si libertin în manifestări, pune multă pasiune în actiunile sale si va obtine succese pe plan financiar.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2018
Anul Cainelui de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1876 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.