ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 90810177 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
CAPRICORN
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Capricorn
Capricorn - Sexualitatea
21 decembrie - 19 ianuarie

Semn de pamant, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), guvernat de planeta Saturn
Verbu1 caracteristic: "a folosi, a organiza"
Dominanta: constiinciozitatea, disciplina
Atuuri: organizarea, ambitie, perseverenta
Piatra norocoasă: onixul
Metal: plumbul
Culoarea norocoasă: kaki, negru
Ziua norocoase: duminica
Cifre norocoase: 3, 16, 25
Locurile norocoase: cele linistite si retrase
Dintre toate semnele zodiacale, Capricornul nu este un om de societate si îi place să abordeze problemele la modul cel mai serios, chiar dacă astfel devine antipatic. Îi este teamă că s-ar putea să fie repins de persoana de sex opus pe care o abordează si atunci se retrage mai înainte de a începe flirtul cu aceea persoană. Pentru el nu are sens să caute fiinta perfecta, ceea ce contează cu adevărat din punctual lui de vedere este stabilitatea iar idealul este să obtină puterea indiferent cât l-ar costa acest lucru.

Într-o relatie nu se implică niciodată cu adevărat, fiind taciturn si plin de replicii malitioase si nu se poate spune că o astfel de atitudine poate cuceri pe cineva.
Dacă totusi o persoană îsi face curaj si înfruntă sloiul de gheată si reuseste să treacă dincolo de platosa lui de fier s-ar putea să descopere un Capricorn pasional, gata să erupă, precum un vulcan si va avea parte de tot ceea ce înseamnă pasiune, dăruire totală, sensibilitate, romantism, fiind de a dreptul coplesit.

În ciuda tenacitătii care-l caracterizează, domeniul sentimental este singurul pe care îl abordează cu pudoare ca si cum i-ar fi frică că i s-ar putea întâmpla ceva rău. De aceea de cele mai multe ori preferă solitudinea, desi si aici are o atitudine cel putin paradoxală, pe de o parte îi este teamă să se îndrăgostească, iar pe de altă parte îsi doreste nebuneste să iubească si să fie iubit.
Despre el se poate spune că asteaptă să fie cucerit pentru că el nu este dispus să ia nici o initiativă. Iar pentru a fi cucerit persoana în chestiune trebuie să fie pasionată de teatru, muzică, de artă în general care să-l provoace la discutii erudite pe diferite teme si mai ales să se tină de cuvânt, atunci când promite ceva.

Îl interesează starea materială a partenerului lui, tocmai pentru că doreste să se simtă în sigurantă nu pentru că este materialist. Evită persoanele prea patetice care se lasă dominate de emotii deoarece Capricornul este foarte rezervat si se controlează în permanentă.
Atunci când se îndrăgosteste, nativul se transformă într-o persoană plină de tandrete si afectiune, devotată fiintei iubite, dorind să fie răsfătat, alintat, înconjurat de dragoste.

Atât femeia cât si bărbatul din zodia Capricornului nu-si pierd timpul cu preludii inutile după ei, trec direct la fapte. Nu au pretentii foarte mari, preferând lucrurile pe care le stiu, nefiind amator de extravagante, cu cât mai simplu cu atât mai bine.

Pe nativă nu o interesează decât obtinerea propriei plăceri si îi place să-si domine partenerul, impunând propriile reguli. Pentru ea, sexul este un fel de competitie iar orgasmul premiul pe care trebuie să-l câstige. Se pricepe să simuleze plăcerea maximă, chiar dacă, în realitate, este la fel de rece ca un sloi de gheată!
Cei mai potriviti parteneri sunt cei născuti în zodia Taurului, Scorpionului si Pestilor.

Capricornul bărbat este foarte prudent si îsi face planuri dinainte pentru a nu avea surprize.
Îsi doreste o parteneră care să-l cunoască foarte bine, să-i stie preferintele si să-i satisfacă oricând dorintele. Sunt foarte rezistenti în pat si vor face tot ce le stă în putintă pentru ca partenera lor să fie multumită.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2018
Anul Cainelui de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1877 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.