ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 90788417 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
CAPRICORN
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Capricorn
Capricorn - Compatibilitati
21 decembrie - 19 ianuarie

Semn de pamant, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), guvernat de planeta Saturn
Verbu1 caracteristic: "a folosi, a organiza"
Dominanta: constiinciozitatea, disciplina
Atuuri: organizarea, ambitie, perseverenta
Piatra norocoasă: onixul
Metal: plumbul
Culoarea norocoasă: kaki, negru
Ziua norocoase: duminica
Cifre norocoase: 3, 16, 25
Locurile norocoase: cele linistite si retraseCapricorn-Capricorn

Cu aceleasi calităti si defecte au toate sansele ca relatia lor să fie excelentă. Se pot întelege aproape telapatic, fiecare stiind dinainte ce gândeste celălalt. Se vor împăca foarte bine din punct de vedere professional, pentru că amândoi sunt mânati de acelasi ideal – vointa de a reusi în viată si dispun de aceeasi perseverentă în realizarea planurilor.
Pe plan afectiv, s-ar putea să apară unele probleme datorită firii lor mai rezervate, fiecare dorind să fie cucerit.


Capricorn-Vărsător

Cu nativii din Vărsător, Capricornul poate avea relatii de colaborare bune desi la un moment dat se poate ca prudentul Capricorn să fie iritat de superficialitatea si nestatornicia Vărsătorului.
Îi apropie totusi dorinta ambilor de a reusi si pragmatismul, iar dacă se vor îndrepta spre un scop comun se poate ca micile diferende dintre ei să treacă neobservate.


Capricorn-Pesti

Numeroase afinităti dintre Pesti si Capricorn vor facilita întelegerea dintre aceste două semne, stabilindu-se un acord aproape total între ei. Îi uneste pe de o parte eficienta si prudenta comune celor doi iar dacă vor găsi o cale de mijloc astfel încât
Pestii să tolereze ambitia nemăsurată a Capricornului iar acesta sensibilitatea exagerată a semnului de apă poate fi o legătură solidă si de lungă durată.


Capricorn-Berbec

Profesional se pot întelege destul de bine dar afectiv legătura lor ar fi unn dezastru total, asa că ar fi mai bine pentru ei să se ignore reciproc si dacă totusi nu o fac se va ajunge foarte greu la o întelegere între ei, deoarece Berbecul este mult prea dinamic si impetuos pentru calmul si prudentul Capricorn.


Capricorn-Taur

Capricornul îsi va simti stimulată ambitia în actiunile sale de către Taur iar acesta cu răbdarea care-l caracterizează va stii cum să treacă de aparenta răceală a Capricornului.
Atât din punct de vedere sentimental, dar si afectiv există sanse pentru o relatie foarte bună, ambii fiind romantici si fiecare va respecta profesional ideile celuilalt.


Capricorn-Gemeni

Cel mai bine ar fi să nu se încurce unul pe celălalt deoarece firile lor extrem de diferite îi pun într-un flagrant conflict.
Capricornul este o fire echilibrată care preferă sigurantă, nu au gustul aventurii si din acest punct de vedere sunt în total dezacord cu Gemenii care urmăresc în permanentă schimbarea si care nu au răbdare să stea prea mult timp într-un loc. Ar fi posibilă o colaborare pe plan profesional, dar este destul de îndoielnică.


Capricorn-Rac

Se stabilesc foarte greu relatii între aceste două semne pentru că Racul nu stie cum să riposteze la remarcile ironice ale Capricornului si renuntă să-l mai abordeze chiar dacă se simte atras de el.
Diferente mult prea mari pentru a fi trecute cu vederea se întâlnesc nu numai pe plan afectiv dar si pe cel socio-profesional.
Capricornul urmăreste să-i câstige pe cei din jur de partea sa si acestia să-si formeze o părere favorabilă despre el în timp ce pe Rac nu-l interesează decât propria familie.


Capricorn-Leu

Relatia sentimentală nu are nici o sansă, pentru că Leul este un temperament impulsiv, extrovertit care vrea să se impună în timp ce Capricornul este mai sensibil si precaut în actiunile sale, gândindu-se în permanentă la consecinte.
Poate din punct de vedere profesional, lucrurile să meargă mai bine deoarece rationalul Capricorn îi va putea fi de folos bătăiosului Leu si împreună vor avea rezultate bune.


Capricorn-Fecioară

Cu Fecioara poate avea mici dificultăti dar dacă reusesc să le depăsească între ei se poate stabili o colaborare excelentă atât pe plan profesional cât si pe plan afectiv. Cum ambele semne sunt de pământ sunt caracterizate de realism, calme si rationale.
Felul ordonat de a fi al Fecioarei va reprezenta un model pentru Capricorn în timp ce aceasta va admira fără rezerve capacitatea Capricornului de a lua decizii în mod rapid, precum si rezistenta lui la eforturi prelungite.


Capricorn-Balantă

Se pot completa reciproc doar pe plan profesional, pentru că realizează că au nevoie unul de celălalt. Pe celelalte planuri - social sau sentimental - îi despart mult prea multe lucruri cum ar fi, de exemplu, faptul că Balanta este o persoană sociabilă, cam superficială, plină de viată, în timp de Capricornul este un un pesimist singuratic, rece si flegamtic.
Deci, pe ansamblu o relatie fără mari sanse de reusită.


Capricorn-Scorpion

Respectul reciproc care se instaurează între aceste două semne se datorează acceptării situatiei că fiecare posedă o vointă de fier si un orgoliu pe măsură.
Relatia lor trebuie să plece de la recunosterea faptului că amândoi sunt egali si din cauza asta pot colabora excelent iar relatia lor poate fi ideală, Capricornul admirându-l pe Scorpion care îi întelege felul mai retras de a fi iar acesta considerându-l cel putin la fel de interesant ca sine însusi.


Capricorn-Săgetător

Calmul si dramatismul Capricornului se izbesc de mobilitatea si optimismul Săgetătorului si de aceea pe plan afectiv se pare că legătura nu va dura prea mult.
Pe plan profesional este posibil să se stabilească o relatie excelentă, fiecare având câte ceva de învătat de la celălalt: Capricornul, ca uneori viata merită trăită si altfel, decât după o schema dinainte pregătită iar Săgetătorul că lucrurile trebuie să fie privite dincolo de aparente, în profunzimea lor.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2018
Anul Cainelui de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1876 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.