ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 91647672 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
BERBEC
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Berbec
Berbec - Zodia
23 martie - 20 aprilie

Semn de foc, cardinal, energic, masculin (extrovertit), guvernat de planeta Marte
Verbu1 caracteristic: "a exista"
Dominanta: cerebralitatea
Atuuri: curajul, energia, initiativa
Piatra norocoasă: diamantul si ametistul
Metal: fierul
Culoarea norocoasă: rosul asociat cu actiunea directa
Ziua norocoasă: marti
Cifre norocoase: 6, 7
Locurile norocoase: aglomerări urbane
Semnul zodiacal al Berbecului este guvernat de planeta Marte care în mitologia romană, reprezenta pe zeul razboiului, un zeu agresiv, curajos si încăpătânat dar care iubea violenta si cu tendinte distructive. Desi si semnul Scorpionului este dominat de Marte si ambele semne sunt dominate de impulsivitate, exista diferente de atitudine: Berbecul reprezintă partea luminoasă, masculinitatea si în final initiativa, în timp ce Scorpionul este misterios, se asociază cu noaptea si cu rolul de strateg.
Berbecul este foarte activ, hotărât si independent, îi place competitia dar uneori poate părea în ochii celorlalti arogant si intolerant.

Pentru a-si duce la îndeplinire planurile ar trebui sa aibă răbdare, dar ca toate zodiile de foc Berbecul are tendinta de a actiona sub imboldul unui impuls de moment si abia după aceea analizează situatia.
Îsi asumă riscuri nebănuite din prea mult entuziasm si din dorinta de a face pe „grozavul” în fata celorlalti, care de cele mai multe ori spun despre el că este „putin sărit”.
Este considerat primul semn al zodiacului si de aceea este asociat cu începutul, cu primăvara si cu creatia, care datorită faptului că Berbecul nu constientizează consecintele pe care le pot produce actiunile lui poate fi benefică sau malefică.

Îi place să traiască într-o permanentă stare de presiune, are nevoie să-si traiască viata cu maximum de viteză, cu pasiune, ca pe o aventură ca si când fiecare zi ar fi ultima, fiind din punctul acesta de vedere în perfectă contradictie cu Balanta atât de calmă si meditativă.
În comparatie cu celelalte semne de foc, Leul si Săgetătorul, Berbecul reprezintă scânteia care aprinde focul de nestăvilit, adolescenta si entuziasmul în timp ce Leul, reprezintă focul stăpânit, maturitatea iar Săgetătorul, jarul care nu se stinge, întelepciunea care vine odată cu bătrânetea.

Plin de magnetism, îi poate molipsi cu entuziasmul lui pe cei din jur si odată ce i se va părea că o idee este excelentă va fi alături de dumneavoastră si nu va ezita să facă tot ce îi stă în putintă pentru o a pune în aplicare. Are mentalitate de învingător si de aceea pentru a-si duce ideile la capăt va da dovada chiar de agresivitate dacă întâmplarea îi va ridica un obstacol în drum.
Dar nu este mai putin adevărat că odată obstacolele depăsite poate să se plictisească si să abandoneze totul fără nici cea mai mică părere de rău.

Este o persoană extrem de orgolioasă iar dacă se simte înselat sau trădat va suferi în tăcere fără să se plângă cuiva pentru că nu suportă să fie compătimit.
Berbecul face greseala să îi judece pe cei din jur prin prisma propriilor sale trăiri, a propriilor sale sentimente si în final ajunge să se considere o victimă desi lucrul acesta nu e nici pe departe adevărat.
Dacă simte că a gresit fată de cineva din prea mult entuziasm face tot ce îi stă în putintă să se revanseze.

Berbecul este născut pentru a fi lider – dă dovadă în orice activitate desfăsurată de inteligentă, hotărâre, spontaneitate si are capacitatea de a lua decizii pe loc.
Este o persoană autoritară, diciplinată care atunci când îsi propune ceva trebuie să obtină acel ceva.
În viată Berbecul poate avea suisuri dar si coborâsuri bruste dar datorită inteligentei si entuziasmului său reuseste să iasă din orice împrejurare cu fruntea sus. Ca toate zodiile de foc si pe Berbec îl caracterizează generozitatea si altruismul.
Nu va ezita niciodată să le întindă o „mână de ajutor” persoanelor care înseamnă ceva pentru el, sacrificându-si timpul sau banii.

Pentru un Berbec totul în viată trebuie cunoscut, încercat cu o curiozitate aproape copilărească, fiindu-i greu să facă distinctia între posibil si imposibil si mai ales îi este greu să se oprească odată ce a pornit de cele mai multe ori pe căi nebătătorite de altii.
Ca parteneri de afaceri sau de viată sunt ideali, prieteni de încredere cu un mic amendament: pot părea uneori lipsiti de tact si chiar aroganti.
Berbecul este puternic nu numai din punct de vedere intelectual, dar si fizic. Remarci la el întodeauna privirea pătrunzătoare, fruntea înăltată, sprâncenele bine arcuite, gâtul puternic, părul închis la culoare si statura sa atletică. Rămâne plin de vigoare chiar dacă înaintează în vârstă dar stie să-si păstreze sufletul tânăr.

Tonul în discutii este întotdeauna convingător, fără ezitări, fără îndoieli, ton care nu poate apartine decât unui om care stie dinainte ce are de făcut si care vrea să meargă întotdeauna cu 100km/h.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Mistretului de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1849 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.