ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 90788143 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
BERBEC
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Berbec
Berbec - Ipostaze
23 martie - 20 aprilie

Semn de foc, cardinal, energic, masculin (extrovertit), guvernat de planeta Marte
Verbu1 caracteristic: "a exista"
Dominanta: cerebralitatea
Atuuri: curajul, energia, initiativa
Piatra norocoasă: diamantul si ametistul
Metal: fierul
Culoarea norocoasă: rosul asociat cu actiunea directa
Ziua norocoasă: marti
Cifre norocoase: 6, 7
Locurile norocoase: aglomerări urbaneBarbatul din zodia Berbec

Ca o persoană orgolioasă ce este, berbecul vrea să fie admirat, respectat, indispensabil pentru femeia pe care vrea să o cucerească sau pe care a cucerit-o deja. Stie dinainte cum trebuie să arate femeia visurilor sale si bineînteles că aceasta este inteligentă, spirituală, cu mult farmec (care bărbat nu si-ar dori o astfel de femeie?). Este un bărbat mândru care nu acceptă compromisurile si dacă o femeie face greseala să îl însele Berbecul îi va întoarce spatele, pur si simplu, tratând-o cu indiferentă. Are nevoie de o femeie care să merite să fie cucerită pentru că si în acest caz nativul Berbec simte nevoia să se lupte si o femeie i se pare mai interesantă cu cât o obtine mai greu.

Femeia din zodia Berbec

Desi ca fizic pare fragilă femeia Berbec este ambitioasă, tenace si foarte rezistentă. Este o femeie constientă de propria valoare si din această cauză poate părea arogantă celor din jur, dar ea este genul care atunci când oferă mult pretinde la fel de mult. Nu este ceea ce poate fi numită „femeia de casă”, nu o pasionează statul în bucătărie, între oale, dar aceste minusuri se compensează prin inteligentă. Pentru un bărbat puternic care stie ce vrea de la viată poate fi un sprijin ideal căci stie să-l pună într-o lumină favorabilă si îl poate ajuta să urce pe scara socială. Îi place să fie în permanentă în centrul atentiei si este foarte generoasă cu prietenii cu conditia ca acestia să nu încerce să-i facă concurentă la „aplauze”. Plină de romantism dar si de o gelozie feroce îsi va obliga partenerul dacă nu vrea să o piardă să facă compromisuri si să o accepte asa cum este, intolerantă.

Copilul din zodia Berbec

Pustiul Berbec este foarte independent si de mic vrea să fie luat în serios, chiar dacă face o multime de năzbâtii. De aceea, adultii ar trebui să încerce să pătrundă în lumea lui pentru a-l întelege iar atunci când greseste să i se explice ca unei persoane mature de ce a gesit si cum ar fi trebuit să se comporte. Pedeapsa fizică în cazul unui copil Berbec nu are nici un efect, dimpotrivă spiritul rebel din el se va trezi si va avea tendinta de a comite aceeasi greseală. Au nevoie de foarte multă dragoste, lipsa acesteia marcându-i pentru tot restul vietii. Majoritatea sunt copiii inteligenti dar din cauza firii orgolioase au impresia că sunt în stare să decidă singuri ce ar trebui si ce nu să învete si de aceea studiul are de suferit.

Seful din zodia Berbec

Are impresia că rolul cel mai potrivit pentru el este acela de „salvator al omenirii" de aceea se implică în afaceri riscante, în are vrea să aibă ultimul cuvânt. De cele mai multe ori datorită entuziasmului si a energiei inepuizabile de care dă dovadă reuseste să ajungă în postura de sef iar de acolo vrea să controleze tot ce miscă. În place să manipuleze oamenii si nu-i pasă dacă acestia nu sunt de acord cu el si îl bârfesc. Este în stare să gasească rapid solutii la cele mai dificile probleme si nu suportă ca cei din jurul său să-i comenteze deciziile. La negocieri dă dovada de diplomatie si reuseste să-si impună punctul de vedere pentru că are capacitatea de a sintetiza aspectele problemei mai bine decât partenerii de discutii, argumentându-si solid propunerile. Meseriile cele mai indicate pentru un Berbec sunt: medic, avocat, ofiter, în general profesii în care trebuie să vină în contact cu oameni multi si în fată cărora să se impună.

Subalternul din zodia Berbec

Firea independentă si orgoliul îsi spun si în această privintă cuvântul, deoarece chiar si în situatia de subaltern Berbecul vrea să fie tratat asa cum crede el că merită, adică ca pe un egal căruia i se respectă ideile si nu i se impune să facă un anumit lucru. Ar vrea ca numai el să se ocupe de lucrurile importante nu de măruntisuri care îl plictisesc. Dacă atmosfera de la locul de muncă nu îi place preferă să-si dea demisia dar o va face în mod personal, adică trântind si bufnind. În aceste cazuri i se pare că toată lumea unelteste împotriva lui si că el este neîndreptătit si umilit.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2018
Anul Cainelui de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1876 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.